Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky
,chci se zeptat kde a v cem mate doma uložené léky? Děkuji
Mame je ulozene v plastove krabici ikea ve skrini na chodbe v 2 metrove vysce-musime si brat zidli, je to schvalne, aby na ne prcek nedosahl ani s zidli.
Část která musí být v lednci tak horní dvě poličky ve dveřích lednice, jinak plastová krabice ve špajzce uplně nahoře-kvuli dětem
My máme dřevěnou lékárničku a pár léků máme v kuchyni v šuplíku.
My máme krabici s lékama v obýváku, ale my tu máme asi milion krabic, tak se to ztratí, syn je už velkej, tak na nic nesahá, až začne malá lézt, tak budu muset něco vymyslet, protože toho máme fakt SPOUSTU
(a nemáme špajz)
Papírová krabice od bot ![]()
když jsme malí, tak byla na horní polici ve špajzu, kam jsme nedosáhli
V plastové krabici, v ní dvě krabice od bot (rozdělené pro nás a pro děti) a ve skříni na chodbě…dostane tam jen manžel, i já si beru židli
pouze sirup, který zrovna využívají děti je v kuchyni na poličce…ale tam zase oni sami nedostanou…
Máme léky v proutěných košících z ikei nebo jysku v poslední skříňce v kuchyňské lince na zdi. Těch léků máme dost, je to rozdělené na naše, dětské a pak nové nevybalené včetně psích a odsávačky atd.. V lednici máme jen něco málo v nejhornější přihrádce.
Zkusím obnovit diskuzi, snad se mi to podaří. Nyní máme léky v plastovém organizátoru ve skříni, ale skříň se bude rušit a tak jsem si říkala, že by to chtělo něco vymyslet. Třeba nějaká hezká krabička, ale ty nemají žádné „příčky, rozdělení“, tak mě napadlo nějaká hezká krabička-skříňka na zeď, ale nemyslím takovou s tím červeným křížem, která bývala za komančů všude. Nemáte nějaké nápady? Předem děkuji a snad se mi tu někdo ozve ![]()