Domácí lékárnička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
13.2.13 14:01

domácí lékárnička

Ahoj holky :mavam:,chci se zeptat kde a v cem mate doma uložené léky? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
13.2.13 14:05

Mame je ulozene v plastove krabici ikea ve skrini na chodbe v 2 metrove vysce-musime si brat zidli, je to schvalne, aby na ne prcek nedosahl ani s zidli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
13.2.13 14:16

Část která musí být v lednci tak horní dvě poličky ve dveřích lednice, jinak plastová krabice ve špajzce uplně nahoře-kvuli dětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
13.2.13 14:16

My máme dřevěnou lékárničku a pár léků máme v kuchyni v šuplíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.2.13 14:18

My máme krabici s lékama v obýváku, ale my tu máme asi milion krabic, tak se to ztratí, syn je už velkej, tak na nic nesahá, až začne malá lézt, tak budu muset něco vymyslet, protože toho máme fakt SPOUSTU :| (a nemáme špajz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
13.2.13 14:19

Papírová krabice od bot :mrgreen:

když jsme malí, tak byla na horní polici ve špajzu, kam jsme nedosáhli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
13.2.13 14:25

V krabici od bot v pokojíku nahoře ve skříňce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
13.2.13 14:33

V plastové krabici, v ní dvě krabice od bot (rozdělené pro nás a pro děti) a ve skříni na chodbě…dostane tam jen manžel, i já si beru židli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pouze sirup, který zrovna využívají děti je v kuchyni na poličce…ale tam zase oni sami nedostanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.2.13 16:10

Máme léky v proutěných košících z ikei nebo jysku v poslední skříňce v kuchyňské lince na zdi. Těch léků máme dost, je to rozdělené na naše, dětské a pak nové nevybalené včetně psích a odsávačky atd.. V lednici máme jen něco málo v nejhornější přihrádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.7.15 10:51

Zkusím obnovit diskuzi, snad se mi to podaří. Nyní máme léky v plastovém organizátoru ve skříni, ale skříň se bude rušit a tak jsem si říkala, že by to chtělo něco vymyslet. Třeba nějaká hezká krabička, ale ty nemají žádné „příčky, rozdělení“, tak mě napadlo nějaká hezká krabička-skříňka na zeď, ale nemyslím takovou s tím červeným křížem, která bývala za komančů všude. Nemáte nějaké nápady? Předem děkuji a snad se mi tu někdo ozve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný