Domácí práce, brigáda, přivýdělek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5682
12.7.16 16:39

Domácí práce, brigáda, přivýdělek

Ahoj, je mi jasné, že toto téma se tu již probíralo, ale přes to bych chtěla moc poprosit o pomoc a radu. Potřebuji sehnat nějakou brigádu, přivýdělek nejlépe na doma s volnou pracovní dobou. Volnou pracovní dobu potřebuji z důvodů zdravotních. Jsem z jihočeského kraje a brala bych cokoliv od manuální práce po administrativu. Hlavně něco spolehlivého, žádný podvod a placení předem. Děkuju moc. Já co jsem tak hledala na netu, tak jsem narazila na samé podvody s placením předem a tak už přestávám doufat, že nějaká práce na doma existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.7.16 17:01

Co umíš? Můžeš učit přes skype jazyk, můžeš domlouva schůzky přes telefon, můžeš dělat SEO, můžeš dělat daňovou evidenci, můžeš kompletovat průpisky (ale to si myslím, že je fake).
Pokud umíš jazyk, berou do Siemens na HPP s tím, že po zkušebce dostáváš 4 dny homeoffice - mají sídlo i v Praze. Pak můžeš dělat copywriting (obepiš pár marketagentur)…
Hele, na doma je toho hafo, ale jak píšu, záleží co umíš a co můžeš trhu nabídnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
12.7.16 17:13

@hudečice No mám SOŠ s maturitou, vždy jsem většinou pracovala v administrativě ale chvíli i manuálně ve výrobě. S PC si myslím problém nemám, s jazyky je to horší. Mám maturitu z AJ, ale od skončení školy jsem jí nepotřebovala v žádném zaměstnání, tudíž to něco málo jsem zapomněla. Ten copywriting není špatný nápad, zkusím se ještě na netu podívat. Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.10.16 16:45

Dobrý den, určitě se to tu už několikrát řešilo, ale nevíte o nějaké práci na doma jsem na nemocenské která pak bude pokračovat mateřskou a ráda bych nějaké penízky navíc, jelikož ta nemocenská je katastrofa. Chtěla bych nějakou nekomunikatní práci, takže třeba balení nějakých věcí, skládání něco, nebo tak něco. Zatím narážím na samé kde musíte napřed vložit peníze a až pak vám možná někdo něco pošle na udělání a to fakt naletět nechci. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.16 16:57

@Sofouš je toho hodně, můžeš doučovat jazyk, programovat, dělat SEO, udělat si Affil.
Můžeš dělat z domu webovky, překládat, dělat účetnictví atd… je toho hafo, záleží, co umíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat