Domácí práce - Klatovy, Mochtín
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Domácí práce - Klatovy, Mochtín ,
Neděláte prosím někdo?, na internetu jsem našla inzerát s nabídkou na domácí práce, píší že na dlouhodob. prac. poměr - papírové zakázky. Tak nevím, nejdřív bych se chtěla zeptat, jestli to vůbec stají za to to zkoušet, jestli si vůbec člověk něco vydělá nebo jestli je to práce za nic.
Děkuji za odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nop tak většinou to dopadne tak, že si moc nevyděláš. No ale tak tam zavolej a zeptej se- a uvidíš. Kdyžtak dej vědět, taky by se mi něco hodilo. Pokud je to ovšem ta práce ze Sušice, tak to nemá cenu, bylo již popsáno v jiné diskusi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Domácí práce Ideax Sušice
Vracím se k příspěvku o placení domácí práce v Sušici, kterou vedla p. Lerchová. Taky jsem pracovala pod jejím vedením. Lepila jsem jako debil, a kde nic tu nic.Paní „vedoucí“ nevyplácela, ale zato uměla krásně lhát a vymlouvat se, proč ty penízky nejsou. Většinou to svedla na firmu.My, co jsme hrbili hřbet jsme jí vydělávali na vánoční dárky, na nákupy a pod. Ale na každého jednou dojde a nedávno jsem se dozvěděla , že už tam pani Lerchová není a provozovna funguje docela na pohodu. Peníze se vyplácejí tak jak mají a dokonce se snaží dát dohromady i to,co Lerchová nezaplatila. Tak nevím, jestli to znova nezkusím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda někdo neshání práci - Nýrsko, kancelářská práce.
Pro více info se na mě obraťte skrz email - simona. irlbekova@seznam.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S přítelem jsme pracovali pro firmu IDEAX Volšovy a naše zkušenost byla bohužel velmi negativní.
Na začátku vše vypadalo dobře. Paní byly milé, dostali jsme nejdříve jednodušší práci a později další zakázky. Bylo nám řečeno, že nám materiál mohou dovážet a odvážet, ale později se začali vymlouvat, že už nemají auto, takže
jsme si vše museli vozit sami.
Neustále nás naháněli kvůli termínům. Když jsme nestíhali, bylo nám řečeno, že stačí zavolat a že se nic neděje. Ve skutečnosti ale po oznámení problému byla paní Králová velmi nepříjemná.
Kromě domácí práce jsme ještě museli balit krabičky přímo ve skladu. Poprvé jsme některé krabičky udělali špatně, to uznáváme. Podruhé nám ale paní Králová dala špatnou maketu a následně tvrdila, že chyba není na jejich straně. Dokonce nám dala dvě různé makety a snažila se obhajovat tím, že oni chyby nedělají. Celou práci jsme museli znovu předělávat.
Když jsme nakonec hotové krabičky přinesli, paní během ukládání schválně udělala čáru na zadní straně a tvrdila, že jsme to poškodili my úmyslně.
Nejhorší ale bylo vyplácení peněz. Přestože máme ve smlouvě napsané, že výplata má přijít následující kalendářní měsíc, peníze nám nebyly vyplaceny. Jako důvod uvedli, že zboží nebylo odvezeno včas.
Za nás velmi špatná zkušenost. Dávejte si na tuto firmu pozor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit