Domácí práce Strakonice?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Domaci prace-Strakonice!
Ahojky, chtela bych se zeptat jestli nekdo nevi jestli je k sehnani nejaka domaci prace ve Strakonicich! diky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nazdáre! Tak s domácí prací je to tu mazec!!! Dělala jsem stabillo pera a pastelky a výdělek šílený. Dělali jsme na tom dvě noci v šesti lidech, udělali 2500 kusů a měla jsem za to asi 400. Pak jsem dělala zdravotnický materiál a to bylo to samí. To jsem dělala měsíc, pak mi začali otékat nohy a bolet břicho (jsem v 8. měsíci tak jsem to musela nechat být). No a za měsíc jsem si vydělala 1500 s tím, že jsem na tom 4 dny v týdnu stála od rána do večera a to jsem neměla doma manžela, takže jsem nemusela vařit!!! Kdybych vařila a starala se víc o doma, tak nevim. Dělala bych to ještě ted… Ale kdybys našla něco zajímavějšího dej vědět ![]()
- Citovat
- Upravit
No to je hrozny teda
Prave, ze nevim vubec nic, uvidime jestli by se neco dobreho naslo! diky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brooucinda můžu se zeptat na ty pera? kdes to sehnala? pro mě každá kačka dobrá. děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty stabillo pera a vůbec věci stabillo celkem pěkný měla jsem toho spoustu doma dělají jak je charita za mlíkarnou jako když jedeš za fezkem dál. Dělala to paní Červenková nebo tak nějak… Číslo už nemam musíš tam jezdit a koukat zda tam na těch rampách je halda krabic a lidí. V tom případě se ptát:-))
- Citovat
- Upravit
@Brooucinda jsem z Písku tak to jen tak na výletování nevidím. Zkusím se někoho poptat ale nevím jesli o tom vůbec někdo ví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Le jo lidí tam tudy prošlo dost a dost to mi věř, ale říkám ti že už je za tu cestu ti to nestojí… Je toho hrozně moc třeba ty pera byly na 12 úkonů jsme to pčoítali a bylo za to 0,03 haléře. To samí s těma pastelkama. Bylo třeba 12 druhů barev. Tudíž dvanáct gigantických krabic s 12ti barvama + další tři čtyři krabice s krabicema a další s izolepama a tak dále. Jsem jistě na něco zapoměla. Tudíž byt celý zavalený krabicema a výdělek žádný…
- Citovat
- Upravit
@Brooucinda tady v písku právě nic není, a když jsem na mateřské, malá spinká…no poptám se zdali někdo nemá číslo
bych se mohla vybavit pastelkama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska Bohužel jsem čísla už dávno vymazala, ale když tam budeš jezdit tak tam na někoho narazíš. Takhle jsem to tam získala já, ale předem tě varuju, že na tyhle dvě domácí práce se stojí fakt dlouhý pořadníky…
Na ty stabillo už nevim jak tam byli ( je to dávno co jsem tu práci měla) a na ten zdravotnický materiál jistě narazíš v uterý tak okolo 13-16 na ty rampě tady ve Strakonicích za nádražím, nebo v pátek o nněco dýl večer. Bude tam ta rampa úplně plná krabic a bude to tam otevřený. Tak poznáš, že tam jsou už z dálky ![]()
- Citovat
- Upravit