Pracujete při RD a kdo hlídá? :o)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahojky, já chodím do práce od malého narození, tedy po šestonedělí. Ale je to maminy malá firma, takže mám cipíska s sebou a většinou ho uspím, je tu i zahrada. Asi záleží, jaký druh práce to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pracovala od 6ti měsíců prcka a v hlídání se střídal manžel se svou maminku
- Citovat
- Upravit
Taky někdy hlídá tatínek po práci, pokud tam musím být odpolko. Většinou se nějak domluvíme
Až cipísek bude větší, ráda bych ho dala na aspoň jeden den v týdnu do nějaké školky, aby byl mezi dětmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě že později kamarádka má soukromé jesle+školku, tak bych ji tam taky dávala na občas aby si zvykla, ale teď mám nabídku dělat na část. úvazek tu „výběrčí“ peněz u Providentu, dělá to teta, takže vím co to obnáší, a nebo jen brigádně nárazovky - úklidy převážně ![]()
- Citovat
- Upravit
ano
Já pracuju při MD jako překladatelka na volné noze. Předtím a po MD budu zase na pný úvazek učit a k tomu překládat. Mrňous je doma se mnou. Stejně beru jen kratší zakázky a dělat můžu, když on spí nebo, a to spíš, večer po 9-10 hodině tak do půlnoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budu pracovat a stridat se bude pritel, muj tata a kamaradka, bohuzel pracovat budu muset nejpozdejc od 1roku male na plno
- Citovat
- Upravit
Já pracuju z domu, takže buď když dítě spí nebo je nějak zabavené nebo hlídá manžel (pracujeme z domu oba, takže se můžeme prostřídat) a nebo občas dojedou tchánovci, tak tchýňka hlídá a já dělám ![]()
no a když je práce opravdu hodně a není zbytí, tak s dítětem na klíně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nepracuju, ale studuju, škola 2-4× týdně + za semestr 160h praxe (6-14h)
hlídá pouze manžel, jiné hlídání nemáme. Starší teda už chodí do školky. Naštěstí má manžel celkem pružnou pracovní dobu a může si ji přizpůsobit jak potřebuju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jullls píše:
Právě že později kamarádka má soukromé jesle+školku, tak bych ji tam taky dávala na občas aby si zvykla, ale teď mám nabídku dělat na část. úvazek tu „výběrčí“ peněz u Providentu, dělá to teta, takže vím co to obnáší, a nebo jen brigádně nárazovky - úklidy převážně
a manžel nebo babička hlídat nemůže?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cunklik píše:
a manžel nebo babička hlídat nemůže?
Chlap jako jo… ale končí v práci pozdě.. spíše jakoby moje babička s dědou, její prarodiče
jezdila by s nimi na chalupu no.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@jullls píše:
Právě že později kamarádka má soukromé jesle+školku, tak bych ji tam taky dávala na občas aby si zvykla, ale teď mám nabídku dělat na část. úvazek tu „výběrčí“ peněz u Providentu, dělá to teta, takže vím co to obnáší, a nebo jen brigádně nárazovky - úklidy převážně
Nezlob se na mě, ale to je teda job, jen co je pravda. Kvůli toho, abych mohla okrádat v rámci zákona finančně negramotné lidi a dělat lichvu, tak kvůli toho bych 9-ti měsíční mimino do jeslí nedávala, toť můj názor. Na lichváře jsem úplně alergická, stejně jako na různé předváděčky, kde dělají psychický nátlak zas na důchodce. Ale chápu, že je to tvoje volba a že to není předmětem diskuze.
- Citovat
- Upravit
@jullls píše:
Chlap jako jo… ale končí v práci pozdě.. spíše jakoby moje babička s dědou, její prarodičejezdila by s nimi na chalupu no..
Já myslím, že se hlídání vždycky najde. Do léta jsem ještě dodělávala školu, dodělávala jsem si aprobaci na AJ a celý den hlídala mamka a to byl Vojtíček ještě malý. Vždy jsem si jen odskočila, nakrmila a šup zpět. Teď mám štěstí, že u mamky v práci může být se mnou. Můj chlap je taky pořád v práci, ale když může, tak si ho bere. A babičky se jistě budou na cipíska těšit, myslím si, že na chalupě jí bude stejně dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju z domu, takže přes den, když si chvíli hrají nebo koukají na pohádky a pak hlavně večer (v noci) když spí. Občas taky když je s nimi manžel venku nebo tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sieta.m píše:
Nezlob se na mě, ale to je teda job, jen co je pravda. Kvůli toho, abych mohla okrádat v rámci zákona finančně negramotné lidi a dělat lichvu, tak kvůli toho bych 9-ti měsíční mimino do jeslí nedávala, toť můj názor. Na lichváře jsem úplně alergická, stejně jako na různé předváděčky, kde dělají psychický nátlak zas na důchodce. Ale chápu, že je to tvoje volba a že to není předmětem diskuze.
Můj názor je zase takový, že dětem jesličky i školka prospěje a jednou týdně je to Od 9. měsíce stejnak nikam dávat nemůžeš, takže zbydou jen příbuzní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, hledám si práci, nebo brigádu k RD
Zatím jen odepisuju na nabídky..
Pracujete na rodičáku a kde máte cipísky?
Já mám 9ti měsíční dceru.