Domácí spotřebiče Electrolux

1494
25.3.23 08:17

Domácí spotřebiče Electrolux

Dobré ráno. Jste spokojeni s domácími spotřebiči značky Electrolux (myčka, lednička, trouba, sporák indukční, mikrovlnka)? Nebo preferujete jiné v této cenové hladině? Díky, hezký víkend přeju :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
25.3.23 08:53

Mám pračku s horním plněním, je skvělá.

• Citovat
  • Upravit
3503
25.3.23 09:09

Koupila jsem si cca před 12 lety lednici a pračku. Lednice odešla krátce po záruce (mrazák) a byla neopravitelná. Pračka se také brzy po záruce pokazila, dokonce 2×, vždy elektronika, oprava pokaždé kolem 2 tisíc. Nyní už 6 let běží bez poruchy, pere dobře. Možná jsem měla jen smůlu, ale o této značce už asi uvažovat v budoucnu nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
25.3.23 09:21

Máme doma skoro vše od Elektroluxu a jednou oprava ložisek v pračce, pak topné těleso v troubě a těsnění u mrazáku. Vše už je starší než 10 let. Za mě OK a snad to ještě nějakou dobu bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
25.3.23 10:01

Trouba a varná deska. Deska odešla po 9 letech denodeniho vaření. Ale dle nás jsem ji poškodila já, cca před rokem mi na ní prasknul skleněný pekáč a ten asi něco poškodil, po nějakém čase se začala sama vypínat. Už mám novou zase Electrolux a dobrý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
25.3.23 10:20

Domnívám se, že na značce ani tak nezáleží. Od Electroluxu tu mám sporák a tyčový aku vysavač, obojí funguje. Ale stejně tak mikrovlnka a mrazák od Samsungu, lednice Liebherr, pračka Candy. U toho sporáku je největší slabostí žárovka trouby, u vysavače jsem asi po sedmi letech musel přepájet baterie. Nejnovější je pračka, tam mám obavy z výdrže, neboť v nejnižší energetické třídě se mi nepodařilo sehnat klasickou s jednoduchým ovládáním bez displeje. Pak jsem zjistil, že v této energetické třídě nekoupím pračku už ani bez WiFi. Takže pochybuji, že vydrží patnáct let, jako předchozí, jednoduchá Beko.

@mimart píše:
Dobré ráno. Jste spokojeni s domácími spotřebiči značky Electrolux (myčka, lednička, trouba, sporák indukční, mikrovlnka)? Nebo preferujete jiné v této cenové hladině? Díky, hezký víkend přeju :kytka: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
11559
25.3.23 10:42

Elektrolux/ AEG. A kdyby mi to nebylo „líto“ peněz, tak Miele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí