Domácí spotřebiče Lord
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Domácí spotřebiče Lord
Ahoj, máte někdo spotřebiče Lord? Podařilo se mi najít na internetu o spotřebičích Lord jen to, že značka Lord má jedinou prodejnu na světě a to jen v Praze - Mc Tree, kde je uveden pouze kontakt na skladníka, který je zároveň prodavačem. Ani jedno video, v zahraničí o nich není jediná zmíňka i když prý německý produkt který tu prodávají za velké prachy. Teda krom zrušené a trvale uzavřené výrobny někde v Karlsruhe kterou jsem našel na mapách google. Našel jsem podle IČ majitele - nějaký týpek z Prahy s hodně neobvyklým jménem, který si podle mě tuto značku vymyslel, ale přijde mi že už fušoval do tolika věcí, že v tom musí mít snad chaos i on sám. Proto se ptám, kde to vlastně vůbec ten Lord spotřebiče je, a kdo spotřebiče Lord montuje? Poradíte mi prosím? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@alfa685 máme pračku. Podle chlápka co nám prodával (maká v malém elektru kde nakupujeme už tak 15let)je to odnož Bosch. Výrobce Německo a vyrábí jen v Evropě. Prý hodně Maďarsko. Ale odkud jsou díly kdo ví že
Máme ji přes rok a jede téměř každý den a jsem spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame myčku, neco pres 2roky.
A ten co nam ji prodal (normalne v kamennem elektru), tak taky rikal neco o Boschi.
To se jdu teda taky podivat, co je to zac ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekdo nejake nove zkusenosti? Konkretne se susickou pradla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyfotil štítky
Může prosím někdo vyfotit výrobní štítek u pračky/sušicky Lord, co máte doma? Prý je na nich Made in China / Made in P. R.C. To moc není německá kvalita, pokud je to z Číny, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám pračku se sušičkou (víceméně popužívám pouze pračku) tři roky, naprostá spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše: Více
Díky za info. No ke mně se zatím dostaly:
- mraznička Lord Made in China
- myčka Lord Made in P. R.C. (China).
Smutné nebo k naštvání? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit