Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky prosím o rady, které používáte doma vyrobené vlhčené ubrousky, nemáte nějaký tip, jak je přenášet i na ven? Nějaký obal, do čeho je strčit
Děkuji moc
@wonder woman píše:
Co Medvídek od Eoné a suché ubrousky?
Eone je super, maji malou lahvicku, kam si olejicek redis s vodou. Jinak ja mam doma treba ty tesnici krabicky lock&lock a je tam takova nejmensi, obdelnikova, ne nijak moc vysoka. Tam byvh to klidne vozila navlhcene.
Jsem úplně mimo, mohl by mi někdo vysvětlit, jak se dělají domácí vlhčené? ![]()
Já jsem teda nepoužívala domácí, ale na ven jsem strčila pár ubrousků do skleničky od přesnídávky nebo mikrotenového pytlíku ![]()
Medvídek od Eoné + perlan
http://www.eone.cz/…t_detail.php?…
je to ýborná věc!!hlavně zdravejší, a levná
já třeba dělám tak, že uvařím hrnek černého čaje, ale může být i jiný, někdo dělá heřmánkový, ten ale vysušuje a může způsobovat alergické reakce u dětí. no a naliju to do nějaké hlubší nádoby, přidám olivový olej, dětský mandlový olej, někdo dává třeba pár kapek medu, dětského šamponu, mohou být i čisté aromatické oleje. a tot vše
a kupuju za cca 40 kaček ve zdravotnických potřebách Perlan, je to takový obří kus viskózy, ten nastříhám, namočím tak, aby to nekapalo a funguje to perfektně! Jukněte třeba tady, je fakt že více to znají maminky co látkujeme ![]()
A proč to vůbec „nakládáte“? Já používám jen perlan, který si namáčím do čisté vody až při přebalování…
@Teva Olej zabraňuje vysušování a taky to líp čistí než samotná voda.
@Teva píše:
A proč to vůbec „nakládáte“? Já používám jen perlan, který si namáčím do čisté vody až při přebalování…
Dělám to stejně, nějak nechápu smysl toho nakládání. Vždyť v tom čaji musí začít rozkladné procesy, toho oleje tam přeci na to množství čaje moc není.
No já taky moc nechápu mycí účinky čaje s medem
Já jsem doma používala tekoucí vodu a ručník a na ven kupovány neparfemované…
@fenny Hm…tak to jo. Já jsem teda ani sjedním nikdy problém neměla. Teda spíš syn
A používám jen vodu, už přes rok ![]()
Taky používám jen perlan a vodu a vyčistí to vše krásně. Ven si beru kupované, ale asi by šlo dát ten navlhčený perlan normálně do nějaké těsnící plastové krabičky (třeba na potraviny), aby to hned nevyschlo a hotovo ![]()
Příspěvek upraven 17.02.15 v 22:10