Eko plenky - používáte?

151
30.1.15 13:41

Eko plenky používáte

Ahoj,
zajímalo by mě zda používáte eko jednorázové plenky a jakou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
30.1.15 13:46

Kupovala jsem v DM, ale bohužel mu protékají, takže máme obyčejné jednorázovky.
U prvního jsem taky kupovala v DM a byla jsem spokojená.
Každé dítě je jiné, my máme hubeňoura, tak mu tečou kolem nožek. Plína suchá, ale body mokré.

• Citovat
  • Upravit
8959
30.1.15 13:48

@SabinaK
my měli taky z DM.. kvalita nic moc a navíc mi přišlo, že smrděj.. Je mi jasný, že Eko nebude vonět po růžích, ale vadilo mi to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
30.1.15 13:49

Já používám Babylove Nature už u 2. dítěte a vyhovují mi moc. Mně teda nesmrdí, někdy tedy plné jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.1.15 13:50

@cell
a na kolik asi vyšli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
30.1.15 13:54

@SabinaK : jsou to tyto a stojí myslím 249,–/balík (bez záruky). Využívám obvykle 15% slevu na celý nákup za 150 b.
 http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…enky_nature/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.1.15 14:09

My je taky používali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
30.1.15 15:08

Zkoušeli jsme Beaming Baby a byla jsem moc spokojená, ale přišli jsme na ně, až když byla dcera větší (18m), pak se docela rychle odplenkovala, takže jsme měli jen 1 balení. Nicméně ani eko jednorázovky ve sutečnosti moc eko nejsou, pořád je tam té chemie dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
30.1.15 15:22

My též Babylove Nature :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.1.15 19:26

Holky a znáte plenky od Moltexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.4.16 15:17

Používáte někdo tyto plenky MonPeri? http://www.monperi.cz/…ske-pleny-xs Podle popisu mají být Eco, dvě balení mám už doma a skutečně nesmrdí, vypadají moc pěkně, vrtá mi ale hlavou ta cena. :think: Zdají se mi na eko pleny dost levné. Nejde mi ani tak o jejich rozklad, jako o to, aby bylo dítě co nejméně v chemii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
4.4.16 16:11

@SabinaK trošku pozdě, ale přeci :) Plenky od Moltexu jsem vyzkoušela. Prckovi vyhovovali, ale našla jsem lacinější eko plenky, tak používáme ty (Bamboo nature). Ty mu také vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.4.16 16:18

Kdysi jsme používala eko plenky z DM, ale byly dost drahé. ted už plenkujeme jen na spaní, tak kupuju obyč :oops:. @hehehe @Kamcca Holky, kde ty vaše plíny kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
4.4.16 16:23

@pe-terka ja kupuji přímo na stránkách http://www.bamboekopleny.cz. Je to sice dražší než třeba Pampers, ale zase ne o tolik, za měsíc cca o pětikilo (odhadem). Prcek se mi po obyč plenách neskutečně opruzoval, až po eko plenkách nemá po opruzeninách ani památku. Takže za mě jedině eko plenky a dáváme je pořád. Tyhle plenky, které používám jsou i hrozně tenoučké, až mi to překvapilo, když jsem rozbalila první balík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.4.16 16:30

@pe-terka
Ty MonPeri se dají přímo koupit v tom odkazu jak jsem dala.
@Kamcca
Ty mě taky zaujaly, asi zkusím koupit ještě je a porovnám. :palec: Přeci jen tyhle mají eko přímo v názvu, ty MonPeri jen v popisu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí