Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, chci se zeptat, zda máte některá zkušenost s těmito plenkami? Na výprodejskladu. eu je mají za parádní cenu, ale jde o to, jaká je to kvalita. Asi by se mi jednalo o kategorii 7-11kg, možná 10-14kg (náš malý má něco přes 10kg).
Díky za reakce.
Zkušenost nemám, ale jak jsme na ně koukala, tak varovalo by mě to „jsou opatřena lepícími páskami“. normální plínky mají sucháče, lepítka mají igeliťáky většinou ![]()
Hm, to mě nenapadlo
Nevím, jestli je to nějaký „polsko“ či co…
Taky jsem na ně koukala, cena je super.Ale za tech 289,–nebo kolik tam je bych je nekoupila.Asi to risknu a zkusim je
Taky jsem se na ně dívala, zarazila mě cena. Známá si objednala a dostala jsme na vyzkoušení. Lepící pásky nejsou pružné a jsou tam lepítka. Jinak jsou zvenku takové pogumované a ze předu je nalepený obrázek. Pokud chcete můžu zkusit nafotit ![]()
Tak to je k ničemu - malej jak už je akční, tak ty pružný pásky potřebuje
Stejně tak oranžový pampersky - nechápu proč od 4 přestali na plenkách dělat pružný pásky.
@vaneska honzik děkuji za fotky, taky sem objednala. tak uvidíme
Tak jsem na Heurece četla recenze a nic moc. Ale je to názor od názoru a asi záleží, pro jak velké děti je člověk bude kupovat.
Tak my koupili velikost S, momentalne vazi mala cca 4,2 kila a jsou nam tak akorat. Jsou tedy o dost mensi, nez je udavana velikost, nedokazu si predstavit, jak by ji byly za mesic. Jinak nam zatim neprotekly, ale jsou takove tvrde.