Domácí výroba svíček, sháním inspiraci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Domácí výroba svíček
Ahoj, vyrábíte někdo doma svíčky? Potřebovala bych nějakou novou inspiraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojda, super dotaz!!!
Nevyrábím, ale chtěla bych, tak si počkám na odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kdysi dávno jsem dělala, teď se věnuju jiným činnostem. záleží jaký typ svíček máš na mysli- gelové, klasické voskové…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no vlastně zkouším dělat oboje. Ty klasický voskový mi příjdou trochu snažší, ale zase gelový vypadají líp. Ty jsi dělala jaký?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gelové a trochu i voskové. taky voskové ze včel. vosku(mezisten)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a měla jsi na ty voskové svíčky kupovaný formy? Já mám tři a nechce se mě další kupovat, jsou celkem drahý. Tak přemýšlím z čeho by šla udělat forma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslím že jako forma lze použít namaštěný papír(rulička od toaletaku), něco vyložené alobalem, ožná vydrží i mikroten folie. skuste zkusit co vydrží teplotu vosku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, já jsem minulé vánoce vyrýběla gelové svíčky a přijde mi to tedy hodně jednoduché
zvládla to i moje 10ti letá sestra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak ty plastve to od vcelicek je to zluty si kup-na krajet na trojuhelniky podle tve predstavy myslim velikost. zahrej v ruce at povoli na jednu stranu das knot a motas pevne.ja tomu rikam plastve bo presne nevim delaj i barevny kdyz to chces ozdobit vem si vykrajovatka na cukrovi a vykrojit zahrejes prilepis-jednoduche.glelove svicky se rozehrivaji je jedno do ceho je das jako darek jsou hezke ve skle napr.s muslickami a kaminky ci ovocem.to se ceka jen az to ztuhne nezapomenout na knot.a ty obycejne se naliji do formy .roztaveny voskale drzi se knot.nebo se muzou delat pomalicku -namaceni knotu do vosku.kdyz je lejes do formy tak tam muzes pridat SUCHE ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit