Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, uvažuji o koupi domečku pro Barbie k Vánocům pro dceru, ta bude mít za dva týdny 4.
Barbie ma dvě, docela o ne zájem a o panenky celkové jeví, po domečku už pokukovala moc by se ji líbil, ale ja nevím není brzy? Ja ho chtěla cele dětství nakonec jsem ho dostala az když mi bylo 10, ale nevím jestli je schopna si s ti hrát už, jestli nemam ještě rok dva počkat, nemáte zkušenost?
Ahoj, kupovala jsem domeček prostřední dceři ke čtvrtým narozeninám a je to v pohodě. Kupodivu si s ním nejvíc vyhraje dvouletá, akorát už tam něco zlikvidovala, ale čtyřletá už si dá pozor. Klidně jí ho kup, bude mít radost. Ta naše skákala do stropu ![]()
@Antonie Bolavá děkuji moc za reakci
ja prave mám ještě osmimesicni ta se ji na to jistě taky podívá ![]()
Hele ja je zatím nezkoumala do detailu, ale nějaký takový bych si představovala… Pohybuje se to kolem 2tis ![]()
@kkter píše:
Hele ja je zatím nezkoumala do detailu, ale nějaký takový bych si představovala… Pohybuje se to kolem 2tis
Tak jen počítej s tím, že ta mladší tam něco urve ![]()
Čtyřleté už určitě uděláš radost. Jestli si s tím nebude hrát hned, tak určitě během pár měsíců. Dcera takhle loni k Vánocům taky dostala domeček a byla nadšená. Hraje si s ním často, hlavně když tu někoho má. Vystřídala miminka za barbie.
Nejhezčí domečky mají od Kidkraftu, ale bohužel taky nejdražší.
My jsme vyráběli a nábytek dokupovali např. v Ikea.