Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, dobrý den,
Sháním domečkovou komodu/knihovnu. Chci z ní dceři vyrobit domeček pro barbie. Měla jsem jednu vyhlídnutou v Möbelixu, ale už ji tam nemají a nikde jí nemůžu sehnat. Nemáte nějaký tip, na nějakou hoodně podobnou, nebo kde sehnat tu Adelia (viz foto)? Vysnila jsem si pro dceru dokonalý domeček a teď mi to trochu kazí plány ![]()
Budu vděčná za všechny tipy, nebo kdyby se třeba někdo našel, co by něco takového měl a prodával ![]()
@modra_vyletni_lod píše: Více
Tak google asi pouzivat umi, ale chce podobnou komodu jako je na fotce. To co posilas moc podobny neni. ![]()
@DandátkoP píše: Více
Z dotazu úplně nevyznělo, že chce cca totéž. A pokud použije google, tak uvidí co ostatní a může si vybrat dle libosti. Nějaká další bezpředmětná připomínka?
@modra_vyletni_lod píše: Více
Děkuji za zhodnocení mého příspěvku a posílám klíčenku ![]()
no vidíš, a třeba mně to podobný připadá. co to nechat posoudit zakladatelku? nepomáháš, nevyrypuj ![]()
@navy blue píše: Více
Ja nerypu, ja branim zakladatelku, ze ktery delala blba, ze neumi hledat na googlu. Tak se prosim taky radsi nevyjadruj, nic hodnotnyho si nenapsala
Mi to teda prijde skoro stejný. A těch komod jsou i bez toho všude mraky ![]()
@DandátkoP
Ty máš nějaký špatný den, týden nebo proč jsi takhle arogantní a vzteklá?
to je ovšem jen tvůj výklad, že z ní dělá blba
podle mě se snaží pomoct, zkus to taky
Holky, to jsem nechtěla, aby se tady strhla takováhle diskuze, kde see budete takhle dohadovat, to mě mrzí. Možná jsem to nenapsala úplně přesně, samozřejmě jsem googlila a myslím, že celkem dost dlouho, takže komody co navrhujete, na ty jsem narazila také (díky za tipy
, ale prostě to není úplně ono, Tahle se mi líbila z několika důvodů - líbí se mi její jednoduchost, žádný kýč, potom jsou super ty šuplíky, kde by mohly být barbíny se kterýma si zrovna nehraje a oblečky a prostě všechno k tomu, potom má dostatečně velký ty okýnka a v neposlední řadě by jí ladila do pokojíčku - máme bílošedé Trofasty z Ikey, takže ty šedé šuplíky by k tomu hezky šly
ale jsem prostě hrozná no, měla jsem ji objednat hned a dát ji někam do sklepa zatím a měla bych klid, ale já vždycky mám na všechno dost času a pak se mi to vyprodá, nebo to přestanou vyrábět… Tady jsem chtěla zkusit spíš jestli náhodou třeba někdo stejnou neprodává, nebo neví o někom a nebo náhodou neví o konkrétní, že ji třeba někde v krámě viděl, ale v googlu se hned neobjeví ![]()