Domečková komoda

44
3.7.24 21:07

Domečková komoda

Ahoj, dobrý den,
Sháním domečkovou komodu/knihovnu. Chci z ní dceři vyrobit domeček pro barbie. Měla jsem jednu vyhlídnutou v Möbelixu, ale už ji tam nemají a nikde jí nemůžu sehnat. Nemáte nějaký tip, na nějakou hoodně podobnou, nebo kde sehnat tu Adelia (viz foto)? Vysnila jsem si pro dceru dokonalý domeček a teď mi to trochu kazí plány :,(
Budu vděčná za všechny tipy, nebo kdyby se třeba někdo našel, co by něco takového měl a prodával :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
3.7.24 21:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 21:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
3.7.24 22:29
@modra_vyletni_lod píše: Více

Tak google asi pouzivat umi, ale chce podobnou komodu jako je na fotce. To co posilas moc podobny neni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 22:35
@DandátkoP píše: Více

Z dotazu úplně nevyznělo, že chce cca totéž. A pokud použije google, tak uvidí co ostatní a může si vybrat dle libosti. Nějaká další bezpředmětná připomínka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
3.7.24 22:57
:D Tak asi nerozumis psanymu textu, vzdyt to tam pise, ze chce hooodne podobnou nebo kde ma sehnat tu, co je primo na obrazku, tak jako jak nevyznelo? Prijde mi bezpredmetnej tvuj koment :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 22:59

Děkuji za zhodnocení mého příspěvku a posílám klíčenku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
3.7.24 23:05

Rádo se stalo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
4.7.24 07:25

no vidíš, a třeba mně to podobný připadá. co to nechat posoudit zakladatelku? nepomáháš, nevyrypuj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
4.7.24 07:39
@navy blue píše: Více

Ja nerypu, ja branim zakladatelku, ze ktery delala blba, ze neumi hledat na googlu. Tak se prosim taky radsi nevyjadruj, nic hodnotnyho si nenapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
4.7.24 07:39

Mi to teda prijde skoro stejný. A těch komod jsou i bez toho všude mraky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.7.24 07:40

@DandátkoP
Ty máš nějaký špatný den, týden nebo proč jsi takhle arogantní a vzteklá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
4.7.24 07:52

to je ovšem jen tvůj výklad, že z ní dělá blba :-) podle mě se snaží pomoct, zkus to taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.7.24 08:42

Holky, to jsem nechtěla, aby se tady strhla takováhle diskuze, kde see budete takhle dohadovat, to mě mrzí. Možná jsem to nenapsala úplně přesně, samozřejmě jsem googlila a myslím, že celkem dost dlouho, takže komody co navrhujete, na ty jsem narazila také (díky za tipy :)), ale prostě to není úplně ono, Tahle se mi líbila z několika důvodů - líbí se mi její jednoduchost, žádný kýč, potom jsou super ty šuplíky, kde by mohly být barbíny se kterýma si zrovna nehraje a oblečky a prostě všechno k tomu, potom má dostatečně velký ty okýnka a v neposlední řadě by jí ladila do pokojíčku - máme bílošedé Trofasty z Ikey, takže ty šedé šuplíky by k tomu hezky šly :lol: ale jsem prostě hrozná no, měla jsem ji objednat hned a dát ji někam do sklepa zatím a měla bych klid, ale já vždycky mám na všechno dost času a pak se mi to vyprodá, nebo to přestanou vyrábět… Tady jsem chtěla zkusit spíš jestli náhodou třeba někdo stejnou neprodává, nebo neví o někom a nebo náhodou neví o konkrétní, že ji třeba někde v krámě viděl, ale v googlu se hned neobjeví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
4.7.24 09:34

@Emma1624 napsala si to presne, neboj. :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie