Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přestěhovala jsem se do nového bytu a sháním novou postel. Ta minulá se mi rozpadla těsně před stěhováním, tak potřebuji něco nového a ideálně něco, co vydrží i nějakou dobu.
Hledám po internetu a zároveň i chodím po různých bazarech nebo obchodem s nábytkem, ale nemůžu si vybrat a hlavně nevím, co je kvalitní a nerozpadne se mi po roce ![]()
Matraci mám kvalitní, na té se mi i na zemi spí dobře, ale radši bych i tu postel ![]()
Děkuji předem za rady
No, těžko radit… Jakou máš představu o vzhledu, materiálu? Chceš americkou boxspring postel, nebo masivní dřevo? Kolik peněz chceš za postel utratit?
Bez těchto informací těžko radit ![]()
My máme masiv dřevo od https://gregorynabytek.cz/ a myslím že postel bude navěky, poctivé dřevo a kování také vůbec není špatné.
Už přes 20 let máme postele od Jelínka a pořád jsou super. Jsou tedy dražší, ale vyplatily se nám.
@Gracetheworld jako asi je mi to jedno upřímně, ale ráda bych, aby tam byl úložný prostor pod tou postelí, klidně nějakou vyšší, ten byt má hezké parkety, vysoké stropy a okna, klasický prostorný byt na Vinohradech no
takže něco, většina pokoje a bytu je zařízena světlým dřevěným nábytkem, takže asi spíše dřevěná postel, ale nebránila bych se i nějaké čalouněné, ale mám rada, když je pod tou postelí prostor, takže nějaký boxspring postel asi úplně nemusí být. Děkuji za odkaz, kouknu. Jinak budget není zas tak malý, asi ne úplně 30 tisíc, ale třeba tak 10-20 tisíc bych za ni klidně dala, když bude kvalitní
Hledej podle nosnosti postele. To je celkem slušný měřítko kvality.