Donio sbírka..pro Michalku ..
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Donio sbírka..pro Michalku ..
Zdravím všechny, dovolím si Vás tady upozornit na jednu sbírku v Doniu. Činím to tu výjimečně z důvodu, že rodinu znám osobně a dle mě si pomoc rozhodně zaslouží. Někteří z Vás jste určitě v minulosti příběh Míšy Zahradníkové zaznamenali. Celorepublikově se na ni před lety vybírala víčka z pet lehví, bohužel firma tenkrát spolupráci ze dne den ukončila a její příběh proběhl i na Nově a jiných médiích. Michalka od té doby vyrostla, je to již 17-letá slečna, absolvovala těžkou operaci, kde ji byla fixovaná páteř dvěma tyčemi, operace ji pomohla od bolesti zad, ale znemožnila pohyb páteře. Peníze proto nejsou určené na rehabilitace, ty ji nepomohou. nicméně Míša miluje cestování, v tomto případě ve vozíku za kolem. Dříve jezdila v dětském, ale z toho už vyrostla. Nyní by se jednalo o vozík, připojemý k elektrokolu speciálním rámem. Vše je popsáno ve sbírce. Vím, že sbírek je Doniu velké množství, ale lobuji za Michalku a její rodinu, protože to nemají opravdu jednoduché a toto by jim moc pomohlo.. https://donio.cz/pribeh/23345?… . Díky za přečtění..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Odkaz nefunguje a obávám se, že zrovna na Donio už má dost lidí alergii. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Mně to šlo..zamodřit a pravou stranou myši otevřít odkaz…ale jsem technický antitalent..já vím, že je sbírek hodně, ale Míše bych ráda udělala radost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
příspěvek jsem upravila, aby šlo kliknout. Míše držím palce.
Krásný den
Diana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak musím říct, že tohle je první sbírka na kterou jsem na Doniu přispěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše: Více
Diky, na tomhle je hodne drsne, ze mamce Misi v prenantalnim stadiu pri uzv ani jinde nic nenasli. Misa se narodila jako zdrave mimco az po par mesicich zjistili ze je neco spatne a vlastne ani nyni ji neni stanovena jasna diagnoza
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!