Co byste dělaly, kdyby...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
181
24.9.24 12:37

Co byste dělaly kdyby...

Ahoj. Mám pro Vás takovou úvahu. Představte si, že ten covid 19, co byl, měl jen zamést stopy po tom, jak se k moci dostal vás původní klan, který byl jakoby osvicen tak, ze zjistily, ze maji obrovskou moc zmenit cokoliv na svete, ale u moci se moc dlouho neudrzel, vlastne ani nezacaly nic delat, tak ho postupně zlikvidovaly, což trvalo tak 3 roky a melo to ještě následky i další roky, tak ze nějakého člověka připravily o jádro, o to centrum, že kterého se ten klan po celém světe měl ridit, což byl jeho dum a ten člověk se ocitl bez domova, bez toho centra. Tak se zase k moci dostaly ti lidé, co to vlastně jen kradly tomu původnímu klanu, a toho člověka, který tomu měl šéfovat, ocitnut se na ulici bez domova, daly jakoby neviditelne sluchatka, kde mu pouštějí zpětně co se již prozilo a co vyřešilo plus hlasy v reálném živote, jak Vám někdo k tem zpětným nahrávkách mluvi do tech sluchátek. Mel jsem sen, ale to jen takova scéna, která je podobná až 100% identicky se scénou kterou jsem viděl asi před 7 lety v mem domě, centru, ze kterého mě vyhodily. V té scéně bylo, jak jsem někde ve velkoměstě, asi v New Yorku, a jezdím tam někde s nějakými lidmi v autě, jen abych získal to dědictví, ktere jsem asi nějakým způsobem zjistil, že mám, skrze fotky na instagramu, ty reklamy co jsou placene a co se mi tam ukazovaly, včetně placenych postu s informacemi, které jsem si asi tak 3 roky neprohlížel. Jaké mam obrovske dědictví, jak nějaké businessy a jejich původ jak vznikly a jak jsem to mohl všude po celém světe posbírat a byt ze mě dědic velkého impéria s až bilionovym majetkem. A tento sen jsem viděl po druhé stejná scéna, jak jsem sel do nějaké obrovske budovy a pak někde zabloudil do hotelu, který jsem si spletl s tou budovou kde jsem měl podepisovat to dědictví nebo ho nějak získat. Co byste dělaly, kdyby Vás připravili o to kouzlo, které jste měly, ještě před tím, než jste dostaly sluchátka neviditelne, které Vám vysílaly zpětně co už proběhlo, a jedine informace, které jste měly byl vás instagram a, ty příspěvky a chování lidi kolem vás, kteří měly sluchátka taky a věděly kdo jste a co jste měly, ale v výkopnutim vas z toho jádra, centra, odkud jste vsechno měly řídit, jste o to přišli a jen čekaly až to ten covid 19 vsechno zamete a už jen ty dozvuky zametáji i nadále, kdyby se někdo ozval, což je asi nepravděpodobně. Co byste dělaly, kdybyste se ocitli v takovéto situaci a zbavili Vas toho kouzla, toho co jste si myslely ze mate a byla pravda, ta honička za dědictvím, ale tím ze vás výkoply z toho centra jste o to vlastně už přišli a ten covid 19 zametl stopy po lidech kteří to měly mít jako původní original klan. Navíc, to, že jste byl dědicem a bylo to vase jste měly dokázat tak, že to dědictví jste měly prokázat tak, že jste ho měly rozsvitit vášimi vlasy, na které reagovaly vlasy ostatních dědiců tak, že to byl jediný důkaz jak zjistit, že to dědictví je Vaše a narokovat si ho. O tyto vlasy jste ale přišli nějakou sílou z minulosti, energii elektromagnetickeho pole z fosílií v Reporyjich a Radotíne, kde jste si jako turista trochu zdříml v tom kraji, kde stačilo jen, aby jste v té přírodě na kopci si trochu zdříml a tam vás vlastně osvitily tak, že už stačilo jen najít vhodné místo v Praze, kde byste přišli o ty vlasy, nimiž jste jako jediný důkaz mohl ukázat, že to dědictví je Vaše. Tak Vám je odepnuly z kuže na hlavě a tak Vám to vzaly a připravily Vás o možnost získat dědictví Navíc tech vlasů, jimiž jste rozsvicovaly to dědictví bylo plna hlava, až Vám na hlavě zbylo jen pár vlasů, kterými jste mohly dokázat, že je to Vaše dědictví a tyto vlasy ani oni nemůžou odepnout protože bych musel dokázat ze jsem alfa samec. Takže jediná možnost, jak dokázat, že je to Vaše dědictví, je skrze ty imaginárne vytvořené vlasy kopii, kterou vytvořily ještě před tím, než Vám odepnuly ty vlasy lidé co mají růžovou kůži což jsou jediný co vás můžou připravit o ty vlasy a s touto kopii kolem má hlavě to můžete dokázat ze je to Vaše dědictví. Rozumíte to ponížení, jak jste mohly dokázat ze je to Vaše dědictví, celou hlavou a jiskřením tolika vlasu oproti tem par vlasům co vam zbylo a čekají až udělám něco aby mi je odepnuly a taky odepnou. Takže tak jak jsem měl dokázat ze to dědictví je moje mými původními vlasy které mě odepnuly a jediná šance jak to dokazat je těmi uměle vytvořenou kopii vlasů co vam je odepnuly a udělaly to tak abyste dokázal ze jste alfa samec a odeply Vám tech zbývajících par vlasu a daly Vám ty uměle vytvořené vlasy to kolo kterými jste měly dokázat to dědictví. Rozumíte, co me vzaly? Mou původní hodnotu počet vlasů kterými jsem měl dokázat to dědictví a které mě odepnuly v kontrastu ze me vytvořily kopii vlasu moji hlavy, kterými jsem mam dokázat ze je to moje ale je to jen kopie vlasu původních které mě odepnuly jen abych to měl jako nějakou zbroj na sobe, ne původní ale jimi vytvořenou aby samy sobe daly hodnotu. Takový útržek ze snu jsem měl dnes a před 7 lety doma před covidem 19 a o tuto honičku za dědictvím a to kouzlo co jsem měl v hlavě ze jsem slavný a mam dědictví které musím získat než bude pozdě a ze jsem velký šéf, o to me připravily a těd, když už je to jen v klidne podobě a nic se nedeje a původní originální klan včetně mě jako šéfa se k tomu už nedostane protože me jako původního šéfa okrouzlaly lidé, asi omylem, skrze nějakou vyšší moc, aby tyto lidi co mají vymyty mozek tak, že se jim nemůže nic stát protože jsou v opravdovém světe venku lidmi s IQ tak 90 nebo min co se uci v takových mistech tak ze jen v těchto mistech si můžou dat tuto inteligenci kradenou z mého původního klanu. Představte si, že byste se ocitli v teto situaci, co byste dělaly, kdybyste zjistili, že už vás mají jen v hrsti a ze jste mohly získat vaše obrovske dědictví původního klanu jehož jste byli šéfem ale ten covid 19 byl jen doba na zameteni stop ty 3 roky nebo kolik. Prosím, vím, že to je zvláštní příběh, ale zkuste se vzít do moji role a co byste dělaly? Kdyby Vás připravili o toto kouzlo pracovat a vyhodily vás z tohoto snu a povědomí a života nebo osudu? Takové sny kde se opakují jednotlivé sceny mam často, toto byla podruhé scéna a pamatuji si i sny, útržky, které jsem prozil normálně v reálném živote venku a vzpomněl jsem si po čase ze je to že snu tento útržek scéna. Tak si říkám, že jsem asi ve špatném osudu nebo je to jen útržek prožity jiným člověkem osobou? A právě tato osoba je asi ta co šéfuje českému businessu a má pod správou male businessy a to je rodina Kellnerova a ten osud má nebo už prozila právě tato rodina a já mam možná útržky z těchto velkoměst asi od nich, nevím, ale ty kola v Praze mají nebo měly zamaskovat to že jsem v holandsku aby se asi tento jejich business očistil a vzaly si ty businessy dobyly co jsem měl mít ja ale neměl a vzaly vzaly i je dobyly jako nějaký jackpot co tito miliardáři dostaly. Odkud bych jinak měl tyto útržky, které jsou i pravdivé, ale jsem asi někde jinde než jsem měl být dnes v tútoku dobu a navíc ten pocit ze vás zbavili te původní hodnoty vlasu kterými jste měl dokázat to dědictví v opravdovém světe i v tom snu ale dokážete jen s tou kopii a navíc i tu kopii nedostanete a tech par vlasu co máte o ne přijdete časem. Co je to za pocita přijít o hromadu vlasu kterými jste měl dokázat to dědictví ale tu původní hodnotu už nemáte jen těch pár vlasu o které asi přijdete a tu vytvořenou kopii, jak jste ponizeny a přišel jste o to sebevědomí a o to kouzlo které vás nechalo v takovém rozpoložení a osudu ve kterém jste se měl vysvyhnout ale už jste o to přišel těmi neviditelmými sluchátky. Představte si, že byste se ocitli v takovéto situaci, co byste dělaly, kdyby Vás připravili o to kouzlo. Rozumím, že je toto hloupý příspěvek, ale zkuste se vzít do situace toho jedince, co byste dělaly, kdyby na vás vytáhly energii z minulosti z fosílií kterou vás dobyly? A právě kvůli této situaci musím pracovat každý den namísto toho abych dělal něco co me baví a měl to kouzlo ktere se dá srovnávat třeba s tou otrepanou frází ze genialitu tvoří 1 % geniuse a 99% dřiny a to 1% vlastně dělalo to kouzlo které mě vzaly a díky kterému mě držely ve světe, kde jsem mohl něco dokázat, ale už nedokazi kvůli tem neviditelným sluchátkům, ktere mě daly a díky kterým mě vzaly to kouzlo jen aby ze mě vysavaly životní silu a energii a braly mě jednotky vlasu které jsem mel nebo mam po výměně osudu na peníze a které jsou znehodnocene a ponizene právě zametenim covidem 19. Představte si, že byste se ocitli v této situaci, co byste dělaly na vašem místě, kdyby z vás, ze zvířete, kterým jste byl, protože to, jak máte husté vlasy a kolik jednotek na hlavě máte, z vás děla zvíře v celosvětovém potravním řetězci, z vás dělaji ve světe hmyz, který je bez nějakých štětin a v reálném světe jsou to v podstatě lidi bez vlasu, a to jak jsou bez vlasů ukazuje, co jsou a v jakem potravním retěžci jsou, jak se chovaji a jak žiji a tou ztrátou vlasu se ze mě stává v podstatě hmyz. Co byste dělaly na mém místě? Prosím, zkuste si vzít do me situace. Mel jsem znovu sen co jsem měl před 7 lety doma a měl jsem impuls proc to není skutečné co jsem viděl v tom snu, jak jsem v New Yorku a ze jsem neprováděl ty honičky za dědictvím v kontrastu s lidmi, kteří to dědictví me vzaly, jako původnímu vlastníku, ale už je vše v klidu a není čeho se bát, všechno zametl covid 19.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
24.9.24 12:40

Promiň… snažila jsem se to přečíst, alespoň začátek. Ale už po pár větách jsem se absolutně ztratila a vůbec nechápu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12561
24.9.24 12:47
@Nicco7 píše: Více

Prestan se sjizdet drogami. Toto typuji na koks neb extazi..jinak bys taky vyplod, ktery nikdo nedocte, nedal do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
24.9.24 12:49

Nedočetla jsem, volej Bohnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148282
24.9.24 12:50

Jednou větou by ta blbost napsat nešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
24.9.24 12:51

Zvládla jsem dvě věty nechápu, nerozumím, a nesnažím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
24.9.24 12:52
@lilith1 píše: Více

Kokain je celkem drahý, na to nemá. To bude starej dobrej toluen :mrgreen:. Ale spíš si myslím, že už má psychotické stavy, pokud tedy netrolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
24.9.24 12:53

Taky jsem to nedocetla. V podstatě mi to přijde jako námět na nějakou PC hru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12561
24.9.24 12:54
@princess.consuela píše: Více

Nebo stare dobre cikuli..to zpival Mladek..nase teta v ziguli ferovala cikuli. Cikuli ji nestaci a teta skotaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
24.9.24 12:54

Dotaz zní co bych dělala kdyby? Já bych určitě změnila medikaci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12561
24.9.24 12:55
@princess.consuela píše: Více

Jo psychoataka, relaps..psychoza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76199
24.9.24 12:57

@Tayen @lilith1 @princess.consuela @Atisia @Mirčulka @Anna766
on tu má víc diskusí, jedna lepší jak druhá, nějaká šílená psychiatrická diagnóza buď bez léčby nebo s nesprávnou léčbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12561
24.9.24 12:58
@Mirčulka píše: Více

Vis co, je hnusne, pacosi na psychine nemohou na prochazku do klubu a nejaky nestabilni se asi nudi, nebo blbe medikovany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.9.24 12:59

Já myslela, že to bude diskuze Co byste dělali, kdybyste vyhráli třeba… Až to někdo přečte celý, mohl by tady prosím shrnout, oč se jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12561
24.9.24 12:59
@stinga píše: Více

Jo taky myslim, bludy..hlasy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!