Nutná pomoc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nutná pomoct
Dobrý den vím že to sem nepatří ale potřebuji pomocí mám tři děti na dávky nemám nárok chodím do práce ale ňák mi nezbývá dcera jde na teskou operaci páteře a potřebují ji vybavit pokoj aby se cítila dobře jsem schopná každý mnesic splácet 1000 korun prosím pomůže mi někdo*** vše vrátím je to pro dceru.
![]()
- edit admin- smazané osobní údaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobrý den,
doporučuji se obrátit na nějakou organizaci typu Donio. Pochybuji, že by někdo poslal finanční prostředky při přečtení takové zprávy. Pokud budete transparentnější, určitě budete mít větší šanci.
Držím vám palce
Jana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pohledzdruhestrany píše: Více
Rum, vodka, karton Spart a 3 návštěvy herních automatu ![]()
- Citovat
- Upravit
Máte tři děti, vycházíte jen tak tak a nemáte na nic nárok? Přídavky, příspěvek na bydlení…? Vše jste zkoušela vyřídit? Co otec? Alimenty žádné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud samoživitelka se třemi dětmi nemá nárok ani na přídavky na děti, tak musí být tak solidně za vodou, že se divím, proč jí nepůjčí její banka.
Klaudie, Klaudie, ty jsi tu pohádku nedomyslela, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@princess.consuela píše: Více
Solidně za vodou být tedy v žádném případě nemusí. Ty limity pro sociální dávky jsou nízké a nedá se pořádně vystačit ani s penězmi, které jsou nad tímto limitem. Spíš mi to zavání podvodem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kipa22 píše: Více
Kdyby s těmi třemi dětmi měla měsíční čistý příjem 40000, tak i v takovém případě má jako samoživitelka orientačně (dle kalkulačky) nárok. A to nejspíš paní, která píše jako hotentot, mít nebude.
Samozřejmě, že je to podvod, protože ve své bance by tu půjčku měla při pravidelném příjmu na pár kliků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše: Více
U Donia by mohla uspět, ti nic nekontrolují a udělají sbírku na každou kravinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kipa22 píše: Více
Limit 42 tis pro jednu vydělávající osobu se třemi dětmi mi zas tak nízký teda nepřijde. A přídavky na tři děti jsou před 4 tis. To na ulici nenajdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Stačí, aby měla vysoký nájem, energie atd. - cca 25 tisíc, k tomu platby - obědy, peníze do třídního fondu, platby za adapťák, oblečení a boty na zimu a může se jít klouzat, resp. nezbyde jí skoro nic. A jestli má dluhy, tak je úplně v řiti. Ale tady tomu opravdu moc nevěřím, spíš si myslím, že jde o podvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kipa22 pokud má takový nájem, tak je příspěvek na bydlení, zbytečně štědrý. Pokud na něco nemam, tak žijí tam, kde na to mám.
A tady ty vzlyky, že začátek školního roku, vánoce atd. Snad ti lidé vědí, kdy je začátek školního roku nebo vánoce a co to asi obnáší, tak se na to mohou připravit a dopředu s tím počítat. To není nenadálá nešťastná náhoda, kdy naráz přijdeš o všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Ani naše vláda takto chudé lidi nekritizuje a nekope do nich jako vy a to nijak zvlášť dobrá není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!