Moc prosím o radu, na dně finančně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ta drogerie má jistě telefon a dá se tam zavolat. Podle mě kecá. Kolik mu je let?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Ano taky si myslím, že kecá, vzhledem k tomu, že nechce říct ani název drogerie. Bylo mu 14.
- Citovat
- Upravit
@Karamba2020 píše: Více
Prosila jsem o radu, tudíž nevím, jestli tohle máte zapotřebí.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak syn ti ukradne 8tis bez dovolení a my vám máme dát najíst? To nemáš finanční rezervu na spořícím účtu, klukovi nespoříš jeho peníze, doma nemáte žádné zásoby? My když bychom nespí týden na nákup možná i déle, tak furt máme co jíst, drogerie mám velké zásoby a furt dostávám…
- Citovat
- Upravit
Já jsem po žádné z vás nežádala pomoc
, jen jestli někdo nemá zkušenosti s potravinovou bankou a ne rezervu nemám, měla jsem navíc dost výdajů spojenými se školou.
- Citovat
- Upravit
No tak bych z něho vytáhla za co ty peníze utratil, jinak se prodá jeho mobil, počítač apod aby bylo co jíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše: Více
prý dala klukovi kartu, aby si vybral z bankomatu na obědy (zajímalo by mě, kde se nedá platit i přes net), kluk vybral 8000 a tvrdí, že rozbil sklo v drogerii nebo co. A zakladatelka kvůli neschopence do té drogerie nemůže ani zajít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejak neverim, ze by kdokoliv po rozbiti neceho drazsiho v drogerii nechtel mluvit s rodici toho pubertaka (aspon pres mobil), tim padem se dalo domluvit na skode a jeji uhrade, a tim padem trebas na splatkach…
pokud je pribeh pravdivy, tak te dost dobre kluk odrbal o penize, toz at chlapec obratem pelasi na socialku, tam mu poradi co delat abyste hlady nepomreli…
vazne, posli ho at jde vyrizovat, dostane lekci do zivota, beda ti kdyz mu tohle projde a maminka vyzehli, pak bude hur… ty nejsi dojna krava a kluk je dost stary aby se postavil k prusvihu celem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše: Více
Je na neschopence a dala synovi kartu aby si vybral hotovost na svačinu a on si vybral 8 tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Ano to jsem mu řekla taky, jen brečel, že nechce, abych mu prodala jeho věci. A děkuji za normální komentář ![]()
- Citovat
- Upravit
@maminaAJ píše: Více
Děkuji moc za podnětný komentář, zatím jsem konfrontovala jeho otce, tak zítra přijde a promluvíme si s ním spolu, snad napraví, co udělal. Protože jeho příběhu o rozbití čehokoli nevěřím.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Přeji hezký večer, moc prosím o anonym, tohle je velmi pro mě citlivá záležitost. Nemá někdo prosím zkušenost s potravinovou bankou v Ostravě? Nebo nějaké středisko, kde bych mohla požádat o nějaké základní potraviny? Děkuji
Příspěvek upraven 10.09.24 v 20:27