Charitativní Den pro zvířátko.

130
5.9.24 22:40

Charitativní Den pro zvířátko.

Dobrý večer, v příštím roce pravděpodobně na přelomu června a července bych ráda uspořádala Den pro zvířátko.

Jednalo by se o charitativní akci na podporu 1-2 útulků. Myslíte, že by to byl dobrý nápad?

Program by byl následující

1. Soutěže a hry pro děti
2.Malování na asfaltovém hřišti, tvořivá dílna.
3. Ukázka rozličné práce se zvířaty (canos a felinoterspie, odborný výcvik)

4. Večer buď zábava s reprodukovanou nebo živou hudbou

5. Občerstvení v režii kiosku místní hospůdky nebo za přispění dobrovolníků.

Máte někdo zkušenosti s podobnou akcí? Co je potřeba kde hlásit?

Akce by se konala v areálu tenisových kurtů a přilehlého sportoviště (v rámci areálu je kiosek kde v létě sídlí hospůdka, velké asfaltové hřiště kde které slouží k občerstvení a posezení, dětské hřiště v Lískáčích).

Šli byste do toho? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76458
5.9.24 23:06

@Alishia29 a ten zisk pro ten útulek by se generoval z čeho? platilo by se vstupné? jako nevím, nápad je to hezký, ale v dnešní době je všude mraky akcí s profesionálním programem, takže kolik lidí naláká taková samodomo akce?
ještě by to chtělo prodávat tam rukodělné výrobky s tématem těch zvířat nebo i s jinou tématikou - ale to by chtělo, aby ti ty výrobky hodní lidé vyrobili zadarmo a pak by se samozřejmě prodávaly za určitou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.9.24 04:27
@stinga píše: Více

Ano zisk že vstupnèho.

Případně prodej rukodělných výrobků by byl fajn. Já dělám asi 2 roky aukce na FB pro útulky.

Věci co mi do aukce posílají jsou pěkné. Ceny dáváme přátelské ale lidí moc nechtějí kupovat. Prodá se jen zlomek. A třeba z 200 lidí ve skupince draží stabilně tak 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
6.9.24 14:12
@Alishia29 píše: Více

jo - přesně, já jsem dřív také na fb vydražovala rukodělné výrobky v aukcích pro kočičky - ale - od kovidu vše razantně podražilo, energie, jídlo, kroužky pro děti, benzín - tak už nic takového nekupuju, protože jsou to zbytné věci a na to už mi nezbývá - a takových lidí jako já je asi hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!