Okraden na internetu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Mirek230 píše: Více
Pokud odesílatel tvrdí, že zásilka už byla odeslána, tak ať ti dá číslo té zásilky. Pak ani nemusíš chodit na poštu, stačí číslo zásilky sledovat na internetu na stránkách pošty.
Ale 14 dní už je moc. Pochybuji, že je na cestě takovou dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co kdyby jsi to řešil s rodiči, je ti teprve 15, tady to stejně sám nevyřešíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napiš mu, že jdeš podat tr. oznámení, vytiskni komunikaci a doklad o platbě
v ČR je databáze účtů, takže se zjistí, zda toho má víc (nad 10tisíc) jde o tr. čin
pokud budeš sám, tak přestupek
vymahatelnost mizivá
minulý týden jsem zachránila 400tisíc na účtu pachatele, ale byl to jiný způsob provedení a jednali jsme Ihned
za pár dní už jsou vždy peníze v trapu
musíš číst recenze, nevěřit, u neznámých prodejců radši dobírka či osobní odběr
včera baba od nás prodávala za 500kč kočárek
klikla na link, co jí poslala zájemkyně prý kvůli „kurýrovi“, klikla na link, vyplnila číslo karty a kód, prý kvůli platbě a vyzvednutí
a přišla o 22tisíc z účtu, a to se „fakt vyplatí“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Podle jeho ostatních diskuzí je mu teprve 15 tak asi těžko bude moct jít na policajty podat trestní oznámení nevím jestli to lze v jeho věku bez doprovodu rodičů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stejně to ale musí řešit nejprve s rodiči
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirek230 takto mi nepřišlo zboží z e-shopu, dvakrát jsem byla pozvána na policii, mělo seznam poškozených, viníka, naše platby a peníze zpět se stejně nevrátily…
- Citovat
- Upravit
@Lucy75 té pohádce o kuryrovi ještě někdo věří?
Bylo mi divné, že to pořád ještě zkouší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice teď je novinka nějakých smsek jako od český pošty a děda na to málem kliknul…prý jestli jsem si něco objednala a já proč bych tam dávala jeho číslo…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
To je ten,,doplatek" třeba tři koruny? To už tu je taky dlouho. Taky to chodí z,,VZP, sociálky'', mně dokonce psalo i ministerstvo financí, že mám nějaký přeplatek na daních
. Furt to někdo zkouší, nechápu, že na to lidí skáčou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák jo, a někdo z VZP pres whatsapp. Přeplatek na dani mi taky „prisel“. Bojím se, až vymysli něco tak verohodneho, že se taky nechám nachytat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když je blbá… Na to se nedá říct nic jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše: Více
to se teda sakra pleteš…!!
sčítáme je u všech sérií a jsou to tisíce případů po ČR, musí tam být stejný účet/pachatel, jdou mu k tíži všechny ty platby..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!