Kolik dát peněz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2052
6.8.24 17:26

Kolik dát peněz?

Kamarádka měsíc před porodem chystá akci (baby shower). Upřímně to neznám a tudíž nikdy nebyla. Celou výbavu už má. Nic nepotřebuje. Poprosila o případný finanční dar. Kolik byste přispěly(i)? Máte někdo zkušenost?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
14564
6.8.24 17:30

@Holkamodroocka no a jaký bude program na té akci a kolik jidla a piti? Podle toho bych se řídila :nevim: a stejně bych asi dovalila něco malého pro už větší mimino, nemohla bych si pomoci :mrgreen:

• načítám...
3675
6.8.24 17:31

Prijde mi to trapna akce prevzata z USA, ale kdybych tam chtela jit, tak myslim, ze 5k pro blizkou kamosku, pripadne 2k pro beznou kamosku, by bylo tak akorat.

• načítám...
2318
6.8.24 17:36
@Holkamodroocka píše: Více

Já to viděla jen v amerických filmech, ale myslela jsem, že smysl toho je právě to, že si budoucí maminka rozbalí všechny ty roztomilé dárky pro miminko, ne že jí budete financovat. Pokud chce ale peníze, tak to záleží na tom, ja velké jste kamarádky a jak jsi na tom finančně.

• načítám...
2052
6.8.24 17:36

Program asi volný :lol:. Popravdě vůbec netuším. Asi se bude jen povídat? Nebo hrát deskovky? Vážně nevím. Jídlo a pití každý něco přiveze. Je to s přespáním.

OT: také nemám ráda tyhle převzaté akce typu Halloween, Valentýn…, ale je to kamarádka, pozvala mě, tak se přizpůsobím :nevim:

• načítám...
2052
6.8.24 17:38

Slyšela jsem o tom poprvé, co mi to napsala. Zorganizovala to pro ní nějaká kamarádka. Podle mě ta kamarádka to pojme prostě obyčejné jako setkání před porodem.
No jsem sama s dvěma dětmi, ale nechci se na tohle vymlouvat.

• načítám...
27559
6.8.24 17:44

Za mě strašná a trapná zbytečnost, a pokud prosí o peníze tak ještě horší dala bych zalepenou obálku s 500

• načítám...
2052
6.8.24 17:52

Každopádně děkuji za názory

• načítám...
6607
6.8.24 17:58

Eh jak mi v rodině peníze pro dítě přijdou ok, tak kamarádce bych je nikdy nedala. To je vrcholná traparna tohle chtít. Koupila bych něco pro děcko a nebo bych tam vůbec nešla :nevim: je to divný

• načítám...
7188
6.8.24 18:00
@Temnástranasíly píše: Více

Tak píše „případný finanční dar“. Nemyslím že to vyžaduje. A jestli má před porodem, tak chápu že má i vybavicku. Já bych dala 500, stejně bych tak jako tak něco v tý hodnotě pro mimino koupila.

Jinak teda akce taky za mě trapná, ale chápu, že někdo to má jinak.

• načítám...
5683
6.8.24 18:01

@Holkamodroocka lidi se uz uplne zblaznili; s prespanim by to pro me bylo uplne za trest takova akce. Nesla bych i z duvodz, jestli vas tam bude vic zenskych, tak ne vsichni se asi budou znat a bude z toho jen potresteny babylon a nikoli fajn pohodovy pokec s blizkyma kamoskama.

• načítám...
2052
6.8.24 18:07

@Ahep rozumím a cítím to trošku stejně. Nicméně, jsem ráda, že mám hlídání a že někam můžu jít a nebudu sama doma. Asi toto zvítězilo a třeba někoho fajn poznám. Třeba. :nevim:

• načítám...
5683
6.8.24 18:07
@ka2ka píše: Více

Proc davat prachy, kdyz jde o pouhe setkani? Na miste te tehule bych si musela pripadat trapne-jak socka, ktere ostatni musi nosit penize :roll:

Prinesla bych sebou lahev vina, a byla tam jen chvili, rozhodne ne s prespanim jak mali fakani.

• načítám...
11311
6.8.24 18:12

Já bych upekl bábovku…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!