Založení dětské herny s kavárnou, poradí mi někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Založení dětské herny s kavárnou poradí mi někdo?
Chtěla bych založit dětskou hernu s kavárnou, mám zájem o rady a zkušenousti ostatních co takovou činnost provozují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Radyi ti nedám, ale popřeji ti teda hodně štěstí a pevné nervy. Protože to bude boj. Kavárna a ještě dětská herna. Tam budeš muset splnit takových požadavků z hlediska hygieny a bezpečnosti, že ti půjde hlava kolem. Jenom když si vzpomenu, co všechno muselo mít jaké certifikáty, než se to dalo do provozu (školní hřiště). K tomu každoroční revize a nedej bože, kdyby se tam někomu stal úraz. Asi by to šlo, někde si pronajmout prostory, zřídit tam něco, čemu budeš říkat třeba Dětský klub nebo Klub maminek a provozovat to „na punk“. Ale nikdy nevíš. Stačí, když tam pak někdo dostane průjem nebo se děcko zraní, podají stížnost a iž je malér. Dobře si všechno předem zjistí, co to obnáší. Nejlepší zajít do nějakého co funguje a tam se zeptat provozovatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně o tomto jsem uvažovala pred pár lety. Po průzkumu trhu a zjištění všech oficialit jsem to vzdala. Je tam strašně moc hygienických, požárních, bezpečnostních a různých jiných predpisu, co musíš splnit, že už jen sehnat vhodné prostory je nadlidský úkol. A ty atesty pro děti do 3 let, to je taky peklo… kdyby to aspoň v mojí lokalitě mělo potenciál úspěchu, tak bych to zkusila, ale u nás v době, kdy jsem to řešila, dvě hernicky zavřely..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Si dostatocne imunna a asertivna aby si tych kontrolorov nezabila?
My sme mali posledne v praci „zivot ohrozujucu zavadu“ pretoze na lekarnicke bol biely kriz v zelenom kruhu a podla novej smernice musi byt zeleny kriz v bielom kruhu.
Stanovisko statneho „bu.e.a.ta“: V pripade nehody by teda ludia nedokazali najst lekarnicku a zraneny by umrel, takze sa musi zavriet kym sa to neopravi.
Si dostatocne kludna aby si toho „bu.e.a.ta“ nezabila na mieste? Pretoze ja by som mu regulerne zakrutil krkom.
A NIE nieje to ojedinely pripad, kazdy tyzden mame aspon jednu takuto zabavnu akciu. Predtym to bolo nove pravidlo na vysku hasiacich pristrojov, takze vsetky sa museli posuvat o 10 cm vyssie, predtym to bolo ze poziadne dvere neboli namazane 4 mesiace a 3 dni, pricom zakon umoznuje maximalny interval mazania 4 mesiace, predtym zase chybal dennik o tom ake rukavice pouzivas pri upratovani… Mam pokracovat?
Preco si myslis ze miznu detske ihriska, preliezacky? Pretoze vsetko musi byt maximalne blbu vzdorne aby si tam ani to najretardovanejsie decko na svete nemohlo ublizit. Musis viest denniky o tom ako casto si mazala dvere, oprasila hasiace pristroje, kolko krat si bola na velkej
No a potom vychovavame ludi ktory vobec nemaju odhad, nemyslia pri praci, nechapu fyziku… a vdaka tomu mame vtipne videa na tik-toku…no nic nechal som sa zase uniest ![]()
Edit: a najhorsie je ze sa ani smiat nemozes, pretoze prve co ta napadne je ze ten k. k. t sranduje ze to predsa nikto pri zmysloch nemoze mysliet vazne a je absolutne absurdne aky rozhorceny a vazny vyraz zachovava ked rozprava take absurdity…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!