Kolik dát peněz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5683
6.8.24 18:21
@Azeretereza píše: Více

Uz jen ta zminka sama o fin.daru je vic nez trapna :oops:

Příspěvek upraven 06.08.24 v 18:25

• načítám...
5683
6.8.24 18:25
@Holkamodroocka píše: Více

Vyuzila bych hlidani a udelala si fajn oraz jen pro sebe ci s nekym fajn nekde v santanu pokecat; jestli musis resit prachy, tak nekde s levnym prespanim, pekne klidek; hlidacum bych vubec nezminovala sve „tajne“ plany, no zo je proste uz vyssi divci - vyuziti prilezitosti.

• načítám...
9452
6.8.24 18:25
@smile_xxx píše: Více

Jestli ani jídlo nezajistí, tak bych taky nešla :mrgreen:.

• načítám...
2095
6.8.24 18:31

Já bych třeba místo peněz koupila poukaz třeba do dm, ať si tam případně dokoupit něco až bude mimco větší.

• načítám...
718
6.8.24 18:33

To není baby shower, jen se za tím schovává, ve skutečnosti to je akce, kde vás chce spíš oškubat o peníze.
Na baby shower jsem byla, ano, je to převzatá kravina z USA, ale na všech bylo pití, jídlo, program a dar dobrovolný.
Na tohle bych nešla být tebou, dotyčná je silně vyčůraná. Nezajistí pomalu nic, ale vzít si od každého peníze, to by jí šlo. Sebereflexe nula. :nevim:

Příspěvek upraven 06.08.24 v 18:34

• načítám...
16152

Taky teda nejsem na tyhle akce. Nějaký to odhalování pohlaví, nebo tady ty čekánky na hromadu dárků a peněz :roll: Když přijde někdo na návštěvu, ať něco třeba donese pak pro miminko :nevim:

Akce, máš si donést jídlo a ideálně ještě peníze v obálce :roll:

• načítám...
27559
@Ahep píše: Více

protože prosila o případný finanční dar, čili normálně somruje takže proto bych dala zalepenou obálku s minimem a nic víc nenosila

• načítám...
7188
@Ahep píše: Více

Tak jestli se zeptala co má vzít jako dárek a kámoška řekla že všechno má, tak že kdyžtak penízky, tak to chápu.

Já byla jednou na oslavě kamarádky dcery, ptala jsem se, co jí mám koupit, aby se nesešly dva stejný dárky a taky aby to ocenila. Kámoška mi napsala, že malá koukala po nějaký hračce tam a tam, tak jsem šla, a tam hračka asi za 900. No, tak drahý dárky nekupuju ani ségry dětem, pokud nemají nějaký (půl)kulatiny. Některý buchty, když je živí chlap, a ten její vydělává dost, zkrátka nemají moc soudnost. Naštěstí se neurazila. Koupila jsem dárek asi v hodnotě 300-500, před asi třemi lety.

• načítám...
13631
6.8.24 18:37

No většinou se na takovou akci nosí plenkový dort třeba. Co koukám, tak stojí 1000,– a víc, to by bylo opravdu maximum co bych přinesla, ale asi spis 500,–. A když mám přinést i občerstvení, tak by se mi nechtělo dávat vůbec nic.

• načítám...
64910
6.8.24 18:41
@Lily-of-the-valley píše: Více

dcera musela měnit plenky, malému některé značky nevyhovovaly. Takže není úplně dobrý mít větší zásoby dřív, než si vyzkouší, co dítku sedne. I když vím, že se ty plenkové dorty dělají.

• načítám...
2052
6.8.24 18:43

@Sallema dobrý nápad :palec:

• načítám...
13631
6.8.24 18:44
@vokishka píše: Více

Jo, to je logické, já jsem jen uvazovala nad tím, v jaké je ten případný dort hodnotě. Protože tu třeba zaznělo ze by někdo dal 5K, to mu proste znělo jako sci-fi.

• načítám...
5683
6.8.24 18:44
@ka2ka píše: Více

At si zalozi rovnou sbirku na Doniu, kde se vybira na kdrjakou kocku, ne? Takhle se ztrapnovat pred „kamoskama“ :roll:

• načítám...
11322
6.8.24 18:47

Já jsem asi na tohle moc starej. Když se narodil potomek kamarádkám, koupím balení plínek, uchošťourů, něco na opruzeniny a samozřejmě hračku. U mý nejky jsem to trochu přepískl, protože jsem jí poslal do porodnice obří tašku sladkostí…:-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!