Kolik dát peněz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2052
6.8.24 18:52

@Sunnysmile19 ty jo asi jsem to podala nějak blbě. Kamarádka opravdu vycůrana není a mezi mě, že jsem ji nepřímo takhle podařilo vykreslit. Finanční příspěvek má pouze čisté dobrovolný. Jídlo a pití jen něco málo do placu, každý něco přinese a společně ochutname. Ona také samozřejmě něco připraví. Opravdu není z těch jen brát, i když se to tak může zdát. Za tím si stojím. Jestli tam bude víc kamarádek, tak rozhodně bych po těhotné nechtěla, aby zajistila veškeré občerstvení. Tohle se mi zdá docela fajn, že každý něco donese a nemám s tím žádný problém. Tím finančním darem to bylo myšleno tak, že už všechno má a kdyby přeci jen chtěl někdo něco dovézt, tak
dá přednost finančnímu daru. je to moje chyba, měla jsem to upřesnit. Ale chápu, že to takhle negativně může působit a mrzí mě, že to na kamarádku vrhá špatné světlo. Jak píšu. Moje chyba. Takže ještě jednou děkuji za všechny názory.

• načítám...
5889
6.8.24 18:59

Přinesla bych třeba štrůdly(slaný i sladký) a i když dává přednost penězům jako daru, tak bych koupila nějaký dárek. Pokud je to kamarádka kterou moc nevidíš, tak třeba fotoalbum na první fotky. Případně jestli ti poslala třeba fotku ultrazvuku, tak to nechat zvěčnit třeba na hrnek nebo tu sadu na otisky nožiček. Prostě bych se vyhla chrastítkům, oblečení apod..
Pokud je to třeba nejlepší kamarádka a znáš jí dobře, tak bych volila třeba nosící šátek, pokud chce šátkovat, sadu látkovek( pokud chce látkovat), kurz vaničkování. Ale na to by to musela být opravdu dobrá kamarádka, toto má každý jinak. Někdo na to nedá dopustit a pro druhého to bude zbytečnost.

• načítám...
8324
6.8.24 19:24

Ty jo, finanční dar a ještě nějaké občerstvení. No mě by teda hanba fackovala :zed: tak buď se chci sejít s kámoškami a udělat si fajn odpoledne anebo z toho vytěžím co to jen půjde. Nezlob se na mě, ale kdyby se kamoška chtěla fakt jen sejít tak pozve par blízkých kamošek, nějaké občerstvení nachystá a užije si den.

• načítám...
celkemspokojena
6.8.24 19:54
@Fiveone píše: Více

A proč je potřeba někomu, kdo žádný dárek nechce, nosit dárek? Nechtěla bych ani fotoalbum, ani otisky na nožičky a hrnek s fotkou ultrazvuku už vůbec ne :nevim:

• Upravit
4121
6.8.24 20:00

Já to narozdíl od ostatních vnímám tak, že si chce udělat takový “babinec s kámoškama”, protože po porodu dlouho taková příležitost nebude a proste “baby shower” je takova zaminka. Dala bych kamosce treba ten poukaz do DM za 500 a po porodu uz nic nedavala.

• načítám...
5889
6.8.24 20:04
@celkemspokojena píše: Více

Tak to záleží na každém. Já pisu3, co bych udělala já.

• načítám...
2052
6.8.24 20:05

@Nicole 1234 děkuji za neútočný věcný příspěvek. Ona tu akci ani sama nevymyslela. A určitě nic po porodu neočekává. Kdybych nepřinesla nic, tak se také nic nestane. Není to povinné.

• načítám...
16152
6.8.24 20:06
@Holkamodroocka píše: Více

A kdo to vymyslel?

• načítám...
2052
6.8.24 20:20

@Dahlia0409 snad její kamarádka :nevim:. Ale asi ji na základě toho napadlo pozvat takhle před porodem kamarádky. V podstatě ten název by měl být v uvozovkách. Podobnost dejme tomu. No je to jedno. Řeší se tu věci navíc. Chápu, je to diskuze. Napsat se může cokoliv. Ale vždycky se to nějak zvrtne a bohužel ne úplně příjemným směrem

• načítám...
8302
6.8.24 20:27
@ka2ka píše: Více

To já ani to a ani bych tam nejspíš nešla.

• načítám...
16152
6.8.24 20:29
@Holkamodroocka píše: Více

Tak jde o to, že kdyby to byl jen nějaký holčičí sedánek, tak je to sedánek a pokec. Neřeší se věci kolem, maximálně styl Posedíme, pokecáme, tak můžete třeba donést něco malého na občerstvení. Pak bych to brala v pohodě :nevim: Ale jak se do toho řeší případný finanční dar, už mi to přijde prostě takový pitomý

• načítám...
celkemspokojena
6.8.24 20:31
@Fiveone píše: Více

Já chápu, že to myslíš dobře, ale než tyhle dárky, o které skoro nikdo nestojí, to už jsou opravdu lepší ty peníze, i kdyby to mělo být jen 100Kč do obálky :nevim:

• Upravit
8302
6.8.24 20:40
@Sunnysmile19 píše: Více

A další kasička bude po porodu - oslava mimísečka ňuf ňuf, pak oslava že je mu už jeden měsíc, pak se bude slavit půlroček, pak samozřejmě jeden rok, to bude i ohňostroj. Na oslavu prvního zubu bude prespávačka taky.

Tyhle trapný mámy, chybí už jen fotky hleníku a poch. canýho testíku do albíčka.

• načítám...
2052
6.8.24 20:41

@Dahlia0409 chápu. Je to poslední možnost před porodem a protože vše má, tak kdyby přesto někdo chtěl něco přinést, tak spiš tedy nějakou korunu. Ale já píši. Dobrovolné. Líbí se mi ten nápad s tím poukazem. Pravděpodobně ji tahle možnost ani nenapadla. Myslím si, ze slo o to, aby neměla x věciček, které to miminko ani neunosi. A nosit o několik velikostí větší a pak to někde skladovat. Já ji v tom rozumím, jak to myslela a rozhodně jsem to ani na chvíli nebrala negativně.

• načítám...
2052
6.8.24 20:43

@Zeoli už se to někam zvrtává. Jako vždy. Víš prd, ale máš jasno. Člověk nemůže slušně položit dotaz, aby si někdo nemohl hned zaútočit.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!