Kolik dát peněz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6609
6.8.24 21:37
@Ploskutáček píše: Více

A pak bys ji zbouchal, přiznej se :mrgreen:

• načítám...
16177
6.8.24 21:50
@Holkamodroocka píše: Více

Tak ono jde taky o to, že to, podle tebe, většina pochopila špatně. Pak jsi to teda měla napsat tak, aby se to pochopilo správně a pak by ty komentáře a rady taky vypadaly jinak ;)

• načítám...
2052
6.8.24 21:53

@Dahlia0409 v průběhu diskuze to upřesňuji. Ale rozumím a uznávám. Měla jsem to hned od začátku napsat přesněji. Beru to jako zkušenost a ponaučení.

• načítám...
6.8.24 22:03
@Kelsey píše: Více

Naprosto souhlasím. Já dnes zvala kamarádku na velkou oslavu narozenin. Ptala se, co nám má dát. Hele jasně, že bych nejradši peníze, protože co jiného. Pro nás nejpraktičtější, věci letadlem zpět do Anglie nepotáhneme. Ale říct ji to? Když ji to samotnou nenapadne? Ani náhodou. Řekla jsem chlapovi flašku, mě klidně čokoládu. A ikdyby nedala nic, nevadí. O peníze si říkat nebudu, hanba by mě fackovala.

• načítám...
31269
6.8.24 23:18
@Nicole 1234 píše: Více

Presne, nevim, co tu některé blázní.
Chce si udelat babinec pred porodem, pozve kamosky na chatu, každá něco prinese na zub. Ted docitam, ze to budouci maminka ani nezpunktovala, ale jeji kamarádky. Co je na tom tak hroznyho?
Ja bych dala treba poukaz do DM, 500-1000,– podle možností. Proste někdo nosi „do kolebky“ pri prvni navsteve po porodu (to je celkem bezna tradice u nas, a kdyz se na takovou navstevu vleze s prazdnou, je to naopak neomalenost), nekdo dopredu " po americku".
Tak hned z té tehule nedelejte socku ;)

• načítám...
5656
6.8.24 23:26

Měla jsem baby shower v prvním těhotenství, vymyslely to kamarádky samy pro mě. Dostala jsem nějaké oblečení, balení plenek, hračky, ale žádné peníze. Ani jsem nic nechtěla.

• načítám...
76035
6.8.24 23:29
@Cullenova píše: Více

a jídlo si kámošky také musely donést vlastní?

• načítám...
16177
6.8.24 23:31
@stinga píše: Více

Já jsem ráda, že nikdo nic pro mě nedělal :dance: Jinak když se něco slaví, nebo je nějaká Grill party, stejně každý donese buď flašku, nebo něco na zub. Když jsem byla těhotná, tak samozřejmě jsem dostala něco jiného, ne alkohol. Ale běžná návštěva nikdy nechodí s prázdnou.

Ale když bych něco pořádala, tak chystám i občerstvení teda :nevim:

• načítám...
45685
6.8.24 23:35

Dej ten poukax do DM za 500, kdyz jsi sama s detmi, urcite kamoska pochopi ze nemuzes davat tisice. A poukaz do DM se vzdycky hodi :D Plus bych dala nakou malickost pro dite, treba miminkovske leporelo, koupis za par korun v Levnych knihach, to snad nema.

• načítám...
5656
7.8.24 06:47
@stinga píše: Více

Nemusely vůbec nic, ale udělaly cupcakes a slané šneky. Bylo to u nás doma a vzaly jsme to spíše jako takové kamarádské posezení. Chtěla jsem přidat ruku k dílu, nachystat alespoň jídlo, ale mám férové kamarádky - když si to ony vymyslely, tak si to i nachystaly. Vůbec nechtěly, ať se na tom nějak podílím.

• načítám...
2453
7.8.24 07:12
@Kelsey píše: Více

Ale pointa toho je, že každý CHCE něco donést. A když řekneš nic nenos, stejně se objeví s nějakou kr*vinou. Tak řekneš, že teda vezmeš těch pár stovek, protože spousta lidí není schopná pochopit ne. :roll:

• načítám...
1000
7.8.24 07:50
@Fee-bee píše: Více

5 tis.jalo dárek na takovou akci? Jsi upadla na hlavu, ne? :lol: I ty 2 tis.je moc! Jako půjdu na akci, kam si musím přinést jídlo, možná i pití a jako dárek dám 5 tis? 8o

• načítám...
21212
7.8.24 08:30
@Zeoli píše: Více

A co je to za radu, že je to trapné? Co si má z toho jako vzít? :mrgreen:
Ptala se, kolik dát a zajímá ji… och to překvapení… kolik dát. :mrgreen:

• načítám...
5938
7.8.24 08:41
@Holkamodroocka píše: Více

Co to je za novoty? Jako aby po mě chtěla kamarádka peníze, tak to bych se na to… Buď dárek a nebo nic. Copak jsi dojná kr. áva?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!