Kolik dát peněz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24749
6.8.24 20:49

No pojala to dost sobecky, máte si přinést jídlo a dát peníze…
koupila bych poukaz do DM za 500 či litr dle blízkosti kámošky, neodpustila bych si aspoň nějakou mimi-drobnost a donesla buchtu/ovocnou či slanou, tím bych se vyčerpala :mrgreen:
tohle pojetí akce mi přijde jako „jak vytáhnout z kámošek prachy“

• načítám...
3675
6.8.24 20:50
@Holkamodroocka píše: Více

No, kazdopadne mas namet na to, jak tam holky pobavit. :P Az me udivovalo, jakou furii zdejsi osazenstvo z tve kamosky udelaly. :poblion: Pritom takova sice pitoma, ale neskodna akcicka… Nevim, jak na tom sama financne jsi, ale poukaz do dm ji jiste neurazi. Hezky si to uzijte. :mavam:

• načítám...
2052
6.8.24 20:52

@Fee-bee :kytka: moc děkuji. Jeden z mála hezkých komentářů. Děkuji za něj.

• načítám...
8302
6.8.24 20:55

Tak se nech překvapit ;)

• načítám...
74219
6.8.24 21:03

Nejsem nijak zaujatá proti těmhle akcím. Nevadí mi, nevnímám je nijak negativně. Ale s čím mám problém. Když si někdo sám řekne o peníze. Dala bych do obálky 300,– kamarádce. Rodině víc.

• načítám...
8302
6.8.24 21:05
:D pro tebe jsou hezký jenom ty komentáře, které chceš slyšet. A že ti tady skoro všechny píšou, že to je trapný, to nebereš.
Tak nechápu, proč teda sem píšeš, když nedokážeš unést názory lidí. Kolik dát peněz na to snad nepotřebuješ radu cizích lidí, jsi svéprávná nebo nejsi? Tady je normální, že jsou lidi upřímný a neberou si servítky. Proč taky. Je to virtuální svět, neber to tak dramaticky. A děkovat za hezké názory a posílat smajlíka s kytkou. :D :D
Užij si oslavu. :* a omlouvám se, zda jsem tě ranila. :oops:
  • načítám...
3675
6.8.24 21:14
@Zeoli píše: Více

Nesij do zakladatelky. Sama ten dotaz behem diskuze upresnila. Neni to zadna zebraci akce vychcane kamosky, ale proste damska slezina a oslava pred porodem a na decko uz kamoska nic nechtela, tak se zakladatelka ptala, jak velky penezni dar by byl primereny. Nehledejte v tom nic, co v tom neni.

• načítám...
24572
6.8.24 21:15

Dala bych jí poukázku do nějakého obchodu, buď baby, nebo drogérie.

• načítám...
76001
6.8.24 21:18

proč to bereš jako útočení? je to normální názor, na který má každý právo,
a mě se akce, kam se mají přinést peníze a ještě občerstvení, také zdá „poněkud divná“

• načítám...
74219
6.8.24 21:26

My teda máme každý rok oslavu narozenin kolegyně na jejich odlehlé chatě. Protože tam lišky dávají dobrou noc a můžeme se odvázat. Ona teda taky řekne, jestli si může vybrat a nevadí nám to, ať raději doneseme tekuté nebo jedlé občerstvení, kdo co doma posbírá a nic nechce na narozeniny. Bereme to, že jde o mejdan. Chci, tak vždycky beru občerstvení i dárek. Ale chci. Není to befelem.

• načítám...
6381
6.8.24 21:28

Poukázky jsou fajn. Třeba do DM, to je celkem užitečný. Hodnota kolem 2K.

• načítám...
6607
6.8.24 21:30
@Ploskutáček píše: Více

A pak bys ji zbouchal, přiznej se :mrgreen:

• načítám...
2052
6.8.24 21:30

Dobře. Beru v potaz i negativní komentáře. Uznávám, že každý může vyjádřit svůj názor.
Naposledy bych chtěla poděkovat všem těm, kteří mi odpověděli na dotaz. Chtěla jsem uvést některé informace na pravou míru. Ale ono to je leckdy zbytečné. Upřímně a tedy naivně jsem si myslela, že má někdo s tímto zkušenosti a poradí mi a nečekala jsem jakým směrem se tato diskuze zvrtne. Jsem poučena, i to se počítá :).
Přeji všem hezký večer. :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!