Rodinné spory

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
12.7.24 09:01

Rodinné spory

Ahoj. Můj přítel se kterým čekám dítě chce jet na dovolenou, kterou chce zaplatit jen sobě a svým dcerám z předchozího vztahu. Podotýkám, že měl jednu dobu špatnou finanční situaci a domácnost doma jsem platila já. Jsem zajištěná, to ano, ale necítím se dobře, spoléhá na mé peníze. Řekla jsem mu, že nepojedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35470
12.7.24 09:07

Tak nejezdi no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.7.24 09:11

@JancaS84 😀 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.24 09:13

A co tady od nás chceš poradit?
Pokud to, jestli máš jet, nebo ne - to je čistě na tobě. Řekla jsi mu, že nepojedeš, tak nejezdi, když to tak cítíš. Pokud jsi domácnost platila ty a on ne, tak proč jet na dovolenou, kam 1. nechceš (asi z důvodu, že bys platila vše i tam), 2. nebavilo by tě to tam, 3. mohlo by dojít i na nějaké hádky a to je zybtečné. Měj se hezky!

• Citovat
  • Upravit
64899
12.7.24 09:16

Vždyť vam to nefunguje vubec, moc nechápu, proc se divíš, vzhledem k minulé diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
12.7.24 09:17

Nelíbilo by se mi to, sedněte si ke stolu a řekni mu, jestli je letos dovolená taková nutnost, že bys to nechala např. na příští rok, nebo za 2 roky vzhledem k vaší finanční situaci.
Ale jen bych chtěla říct, že tím, že ty sis s ním upletla další dítě, by neměly strádat jeho děti z prvního vztahu. Pokud vaše dítě bude finanční zátěž na úkor jeho prvních dětí, je to špatně a měli jste si to propočítat před těhotenstvím. Nesoudím, jen oznamuji, nekterým to stále nedochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
12.7.24 09:17

Mně taky nepřijde úplně fér platit dovolenou dcerám z předchozího vztahu ve chvíli, kdy jste se sotva vyhrabali ze špatné finanční situace.
Asi se chce předvést v očích jejích a jejich matky.
Případné špatné rozpoložení a naštvání ze strany zakladatelky chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
12.7.24 09:19

@Beata68 S tím souhlas, ale dovolená je nadstandard, nemusí na ni jezdit. Když na to nemají, ať je s nimi doma a vymyslí nízkonákladové trávení volného času a prázdnin.
Předpokládám, že běžné výživné platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2720
12.7.24 09:20

Tteba prave chce abys nejela. Smutny no. Kazdopadne pokud jsi rekla ze nejedes, tak nejezdi. Presto si musite vyjasnit co a jak do budoucna, zda si teda bude vse za sebe platit i na materske nebo jak si to cele predstavuje? Meli jste to udelat davno, to uz asi vis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35470
12.7.24 09:20
@1Pears1 píše: Více

Přečti si její předchozí diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.24 09:23
@JancaS84 píše: Více

musím taky najít, jsem tady bez souvislosti.

• Citovat
  • Upravit
10651
12.7.24 09:25
@Ema6666 píše: Více

Nechceš jet, tak nejezdi. Ale proč by on nemohl jet na dovolenou s dětmi z předchozího vztahu nějak nechápu. Samozřejmě ať si to celé zaplatí sám. Placení v domácnosti si vyreste mimo děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
12.7.24 09:36

Udělala sis dítě s člověkem, se kterým vám to od počátku nefunguje… jinak to dopadnout nemohlo. Tady nemá smysl cokoli radit.

Za každou cenu jsi musela mít druhé dítě, tak ho budeš mít… sice sama, ale co jsi chtěla, to máš… tak na co si stěžuješ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.24 09:37

Mohl by mi někdo dát odkaz na tu předešlou diskuzi? děkuji moc!

• Citovat
  • Upravit
15099
12.7.24 09:41

Dík za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!