Rodinné spory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
718
12.7.24 09:41

„Jsem v 5 měsíci těhotenství. Před dvěma lety jsem potkala svou první lásku a po 20 letech, co jsme se neviděli to zajiskřilo a byli jsme zamilovaní. Přítel ale žije v Německu a tak za mnou dojížděl. Chce se vrátit a byt se mnou, celou dobu dítě chtěl. Máme ale složitou situaci, jelikož tam má práci a vysoké alimenty na své dvě dospívající děti, proto je největší problém s financemi tady pro něho. Poslední dobou to mezi námi hodně skřípe, protože je více pracovně vytížen a vidíme se tak dva dny v týdnu. Mám strach, že to tak bude pořád. Když s nim o tom mluvím, tak mi tvrdí, že se mnou chce byt, že jen finance. Mě to strašně vyčerpává, potřebuji oporu a jistotu. Přemýšlím o rozchodu, protože mě to trápí. Jen mám strach, že budu sama na tom ještě hůř. Jak mám ale fungovat, když se cítím nedoceněná a osamocená i tak? Přijede a odjede kdy chce. “

Její předchozí diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
12.7.24 09:45

Takže jste spolu dva roky, ale vidíte se předpokládam málo, on dojíždí občas..takze jste se reálně ani pořádně nestihli poznat extra a ty už těhotná a teď se divíš, že vám to nefunguje?
Tak proč sis s ním dobrovolně dělala dítě, když žije v Německu, víš že má děti, na které se jen tak nemůže vykašlat a víš, že jeho situace není dobrá? :nevim:
Holka, on s tebou nepočítá do budoucna a nikdy nepočítal, kdyby jo, už dávno řešíte společnou budoucnost kvůli dítěti. To, že ti to nechce zaplatit chápu, protože on tě jako plnohodnotnou partnerku na prvním místě zkrátka úplně nebere, když je usidlen v Německu a má už i rodinu z předchozího vztahu, takže je logické, že to raději zaplatí svým dětem než tobě. Nevím úplně co očekáváš, věděla jsi, že pracuje v Německu, věděla jsi že má děti… :nevim:

Příspěvek upraven 12.07.24 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65058
12.7.24 10:38
@Anonymní píše: Více

https://www.emimino.cz/…tahu-530929/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6904
12.7.24 11:34

Co už… Chceš mu to zakázat nebo ho zamknout ve sklepě? Chce s dcerami jet, pokud to platí ze svého, ať jede. Podle Tvého postoje hádám, že Ti bylo nabídnuto jet taky a nechceš.
Udělala jsi pěknou blbost, že sis s ním upíchla dítě. Bohužel, dobré to asi nebude.
Předpokládám, že jsi další z řady, komu už hodiny bily, a rychle se sehnal „otec“. Takových tu jsou zástupy. Nezbývá než se pomalu připravovat na dráhu samoživitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
12.7.24 12:48

A co bys chtěla? Aby ti tu dovolenou taky zaplatil? On ale platí za tři, což může být dost peněz. Pokud ty nestrádáš, můžeš si svoje zaplatit. Jsou to sice jeho děti, ale tos věděla, že je má.

• Citovat
  • Upravit
56014
12.7.24 12:56

A co by s dětma nejel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.24 12:59
@Ema6666 píše: Více

Vybrala sis úžasného chlapa a ještě s ním čekáš dítě. :zed: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6904
12.7.24 17:18

Někdo se tady divil, proč si dělám dítě do takového prostředí…finančně se umím postarat sama a je mi 40 let a vždy jsem chtěla mít dvě děti. Je problém v dnešní době najít normálního chlapa a já jsem neměla čas čekat na sestěhování, svatbu atd“ (citace z minulé diskuze zakladatelky)

Jojo, nejdřív se hledá dárce, a pak se s bubnem přemýšlí, jak z něho udělat prince na bílém koni.
Nechápu a nerozumím takovým ženským. Fungující máma a táta, rodina, to je to nejcennější, co člověk může dítěti dát. A ve 40, už s jedním dítětem, předpokládám, že to má člověk v hlavě srovnané.
Tys nehledala primárně životního partnera, chtěla jsi dítě, budeš ho mít. Možná to bude chlápek, co zaplatí alimenty, ale nečekala bych, že z něj bude tatík a milovaný manžílek v dobrém i zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35645
12.7.24 18:42
@jkra píše: Více
Že, já si taky myslím že si tu dovolenou daleko víc užije než mít na krku nervní těhotnou ženskou co chrlí blesky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!