Okraden na internetu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21256
13.8.24 08:54
@j.a.n.i1 píše: Více

To si teda nemyslím, že je v pořádku někoho okrást, protože neodhali podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
13.8.24 10:10

@malákráličice Taky ti psali z ministerstva? A chtěli číslo karty a přístupové údaje, aby ti mohli poslat peníze na kartu? Smála jsem ještě odpoledne.
Já jsem hodně opatrná, doufám. Jakmile jde o účet, neznám bratra. A třeba u bankovnictví je dobrá odpověď - jsem přímo v bance, Zajdu za vámi do kanceláře. Anebo děkuji za info, předám mému bankéři. A jinak jedině vědět, kde co objednávám, jestli čekám balík, a jak řeší přeplatky VZP a OSSZ vím. Je to prostě náročnější než dřív, v tomto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
13.8.24 10:10
@malákráličice píše: Více

V pořádku to není, ale na druhou stranu se přece o těchto podvodech pořád mluví. Kolik let lidí potřebují, aby si zapamatovali prosté - nikomu nedávat přístupové údaje. Nikdy nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21256
13.8.24 10:39
@inkakřivák píše: Více

Já to vidím opačně. Pořád se o tom JEN mluví. Neslyšela jsem o nikom, kdo by byl dopaden a odsouzen. Proč? Na youtube běžela reklama na „investice“ několik měsíců. Nikdo ji nestahl. Nezájem. Nemají za to žádný postih. Na tom samém youtubu je pak video, jak celý tento podvod s investicemi funguje. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21256
13.8.24 10:42

@inkakřivák nevím, co chtěli. Na žádné odkazy neklikam.
To s tou bankou fungovalo tak, že volali lidem uprostřed noci, že jim právě teď někdo luxuje účet a „banker“ potřebuje číslo karty, aby kartu zablokoval. Fungoval tam stres, že to musí být rychle, protože teď vám odešlo 50 dolarů a ted dalších 100. A samozřejmě to, že byl člověk rozespaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
13.8.24 11:14
@malákráličice píše: Více

Já taky netvrdím, že je to v pořádku, ale že si za to dotyčný může z části sám. Asi jako když nechám na pláži ležet foťák a jsem ve vodě / u stánku… Ano krást se nemá, ale tímto sakra zvyšuji šanci, že se mi to stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!