Moc prosím o radu, na dně finančně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.9.24 20:56
@Anonymní píše: Více

Když vy jste selhali oba, ty nemáš dobře ohlídané a rozvržené finance, i v pn máš určitě vycházky, i do té potravinové banky by jsi došla, tak proč ne zaplatit obědy, ale nechápu, proč to neplatíš online…má kluk nějaké kroužky, aby se po odpoledních zabavil? A on nemá svůj účet? Obě dcery mají účty od narození plus spoření, až k tomu budou zralé, dostanou své karty a ať se naučí hospodařit…se starší dcerou už tak od necelých 4let diskutujeme, co se koupí, co kolik stojí…že můžeme peníze rozfofrovat za ňaminky nebo je šetřit a letěli jsme k moři, atd…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.24 20:57
@Králičice píše: Více

Ano on moc dobře ví, ze lži nesnáším a myslela jsem si, že tohle pravidlo máme dané. Zítra to s ním v klidu proberu, protože mi tohle vzalo doslova dech

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.24 21:01

Já jsem rozhodně finance rozvrženy měla, s tímhle jsem nepočítala, ani ve snu by mě něco takového nenapadlo. Ne vycházky vzhledem k úrazu nemám, ani bych nesesla schody dolů ke schránkám v momentálním stavu.
Syn chodí do posilovny, chodí na florbal, dvakrát týdně na horolezeckou stěnu a rád plave. Účet jsem mu chtěla založit v 15ti.

• Citovat
  • Upravit
4368
10.9.24 21:09

jj, i ta sikana (pokud uz nosi takovy velky penize) je spatna moznost… a pak uz jsou jen dalsi jeste horsi…
pokud vam vubec kluk rekne pravdu (nerikam ze ti lhal, ale urcite uz ti neco duleziteho taji, nevis co, nevis jak dlouho) :think:

jinak i ty alimenty uz se snad daji resit ucinneji, mela jsem za to ze uz jsou nejaky paky na neplatice, mozna by ses mohla doptat i na tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.24 21:13
@maminaAJ píše: Více

Doufám, že se to zítra vyřeší s klidnou hlavou, šikana mě napadla jako první, ale nikdy jsem si nevšimla toho, že by s někým nevyšel, na naopak si myslím, že je v kolektivu oblíbený a společenský.
Na ty alimenty se kouknu, měla jsem je řešit už před xy lety, nechtěla jsem nikomu dělat zle. Našel si novou rodinu, tak jsem nechtěla být za nejhorší a dělat mu nepříjemnosti.

• Citovat
  • Upravit
77458
10.9.24 21:24
:roll: a jak bys došlo do té potravinové banky, když nesejdeš ani schody?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4368
10.9.24 21:25

chapu, zvladla jsi fungovat bez toho… tak ted by se penize navic hodily… njn, kdyby clovek vedel co bude…
ted to nech konovi, zitra uvidis :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
10.9.24 21:27

To by mě zajímalo, kam ty peníze přišly. Snad to nebude šikana nebo dluhy nebo drogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
10.9.24 21:28
@pikola píše: Více

celé je to nesmysl, nejdřív by kontaktovali zákonného zástupce,
a obědy se nedají snad nikde už spoustu roků platit hotově, babička vždycky vzpomínala, že si musela zřídit sporožiro v roce 1977, kdy její mladší dcera šla do 9. třídy, kvůli obědům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
10.9.24 21:29
@Zeoli píše: Více

no šikana těžko, vždyť ten kluk nemohl dopředu vědět, že ho matka pošle vybrat hotovost do bankomatu,
celé je to vymyšlené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.24 21:31
@stinga píše: Více

Můžete se prosím do mě přestat navážet? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
77458
10.9.24 21:33

příště si ty pohádky vymysli trochu uvěřitelnější,
no jak bys šla do potravinové banky, když nesejdeš schody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.24 21:36

Milá paní, nevím, proč v sobě máte tolik útočnosti, ale budiž :zed: obědy lze platit jak hotově, tak převodem, ale chtěla jsem, aby si syn koupil po cestě do školy i svačinu, proto jsem mu dala kartu.
A na potravinovou banku jsem se ptala, abych byla v obraze, jak to tam chodí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.24 21:37

V x diskuzích jsem se koukala, že jste dost jízlivý člověk, jen si kopněte do člověka, který si tady šel pro radu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
77458
10.9.24 21:39

můžeš se rozčilovat jak chceš, tady ti nikdo peníze nepošle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!