Dotaz ke sbírce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dotaz ke sbírce
Ahoj všichni,
mám na vás dotaz, jestli byste mi mohli poradit, jak lépe zviditelnit svou sbírku na donio.cz. Sbírka je zaměřená na mou 5 měsíční dceru Emmu, Emma trpí tuberózní sklerózou, které se projevuje vytvářením nádorů po celém těle, ale bohužel se jí zatím nedostává tolik pozornosti, jak bych si přál. Sdílel jsem ji na sociálních sítích, zkoušel jsem i nějaké streamery, které jsem dříve sledoval ale rád bych ji dostal k širšímu publiku.
https://donio.cz/…ezkou-nemoci
Zde přikládám odkaz, aby jste případní komentující byli více v obraze.
Máte nějaké osvědčené tipy, jak zvýšit povědomí? Jaké platformy nebo způsoby komunikace vám fungovaly nejlépe?
Díky moc za jakýkoli nápad, osobní zkušenost, sdílení či příspěvěk! 🙏
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, zkus se skontaktovat s @admin a možná by šla i nějaká spolupráce? Napiš klidně DENÍČEK - už se tady sledovalo několik příběhů dětí s těžkým osudem. Emimino se umí semknout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No příště zkus sbírku jinde než na Doniu. Z toho je takový odpad, sbírky na vše možný že to ztrácí úplně na efektu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nebo prostě je těch sbírek už tolik, že se na všechny nedostane. A vzhledem k tomu, jakou začíná mít donio pověst, tak se ani nevidím nízkou efektivitou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sbírku máte týden a už je vybrána necelá třetina, to ti přijde málo? Zbývá 52 dní.
Ač soucítím, nepřispěji. Vadí mi tam to, že že sbírky chcete hradit i nájem. Na ten by měl otec vydělat tak jako tak sám.
Příspěvek upraven 19.09.24 v 19:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@realmonroe zkus sdílet na FB, to je síla, hodně lidí. Možná oslovit nějaké celebrity, například Nikolu Leigteb na Instagramu, ta se tím přímo zabývá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše: Více
Nikol už má svůj nadační fond Radovan a jiné nesdílí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi líto, že je Vaše dcera nemocná. Ale nepřispěju. Jednak mám o Doniu velmi špatné mínění obecně a dále, proč Vám máme platit jídlo a nájem? Předpokládám, že pracujete a matka dítěte má mateřskou/rodičák. Jinak na cestu k lékařům Vám přispěje pojišťovna i soukromým autem. Tzv, cestovné pacientů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezlob se ale na jídlo??? jinak lázně jsou zadarmo včetně ubytování a stravy tam pokud nechodíš na kafíčka nic nepotřebuješ, cestovný ti proplatí, některé pomůcky se dají půjčit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@princess.consuela píše: Více
To se mě nijak nedotklo…chápu to tak, že se vezme na hromádku…léky…rehabilitace
a bude chybět prostě v hromadce na něco jiného. Ale…je to bohužel Donio…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše: Více
Dost často se v lázních dost doplácí. To bych i brala, ale jídlo a nájem ne. O cestovné ať si zažádají. Ochranný limit u dítěte na léky je snad 1000 Kč, mám pocit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro všechny co se ohání jídlem a nájmem, stejně jako jsou tam napsané pohonné hmoty. Komentující zřejmě neví, jak probíhá proces ověření a co člověk musí do sbírky napsat. Je to tam napsané z toho účelu, že na účet, kde budou peníze vyplaceny mi chodí i výplata, takže toto jsem tam napsal z důvodu, že třeba z výplaty zaplatím léky a z vybraných peněz jídlo. Peníze se tam budou míchat dohromady, proto je to ve sbírce napsáno takto, kvůli dokladování. Na nájem a jídlo samozřejmě přímo nevybíráme, očividně jste nečetli pečlivě podstatu sbírky. Dále nám lékaři bylo řečeno, že ne vždy pojišťovna pobyty platí a když ano, tak ve většině případů omezeně. Tady totiž nejde o lázně třeba na záda… Na svoje kafíčka fakt peníze nevybírám. Mohu vědět kde nám pojišťovna cestovné proplatí? Nic nám totiž pojišťovna nenabídla. Samozřejmě, něco se dá možná půjčit, ty co jsme ale potřebovali jsme si museli koupit. Všem ostatním ale děkuji za normální reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Donio je tak nevěrohodná instituce, že ani korunu. Je smutné, když dítě je nemocné, ale jídlo a nájem. To má snad zajistit otec a ne sbírka.
Zkuste nadace, které pomáhají stejně nemocnym dětem, tam vám poradí i pomůžou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!