Dotaz ke sbírce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79821
19.9.24 20:09

@realmonroe Není přece problém založit samostatný účet, kam budou chodit ostatní příjmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
19.9.24 20:12
@realmonroe píše: Více

Nevím, u jaké jste pojišťovny, doporučuji podrobně prostudovat všechny možnosti. Např. VZP má na svých stránkách vše dost podrobně. Účty byste měli mít oddělené, právě kvůli kontrole. Míchat by se nic nemělo. Ale Donio :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.9.24 20:15
@šklíbakočka píše: Více

Sbírku jsem zakládal prvně, a při zakládání vám až jako poslední přijde info o dokladování.
Kdybych zakládal teď, už to tak udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
19.9.24 20:16
účty si odděl to snad není problém, no nevím co ti lékaři řekli, ale nepotkala jsem nikoho kdo by si lázně platil, pokud si nepřipláceli rehabilitace navíc a nebo nebyli na soukr. klinikách. Pobyty normálně proplácí, neproplatí ti nadstandart, a věř že s dítětem do lázní kvůli zádům nejezdím. Pohledej existuje formulář co musíš vyplnit aby ti cestovný proplatila. Vezmi to tak, že tu uvidíš jak tvoje sbírka působí na lidi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
19.9.24 20:19

No vždyť říkám Donio :-(
snad původně byla myšlenka dobrá, ale dnes je to otřes…nevím, co je tam za lidi
obraťte se na Konto bariéry třebas, ti jsou solidní
Donio by už mělo zaniknout, to by bylo nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
19.9.24 20:21

Tvé holčičky je mi líto, ale také nevěřím Doniu. A kontaktoval jsi Dobrého anděla? Tam to probíhá pravidelnou formou měsíčních příspěvků když uznají že pomoc tvoje holčička potřebuje. Mně před několika lety taky pomohli. Myslím že by to bylo tak lepší a hlavně to rozdělují mezi nemocné děti tak jak je potřeba. Dokonce k nám chodil lékař který k nám chodil jednou týdně malou kontrolovat a snažil se poradit. I to má Dobrý anděl nasmlouvané. Teda pokud jsi už této možnosti nevyužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21730
19.9.24 20:22

@šklíbakočka už i zakladatelka Donia se veřejně od Donia distancuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10043
19.9.24 20:31
@ka2ka píše: Více

Kamarádka jede teď v září a platí si 18 tisíc na týden…okolnosti neznám…ale cálovanou částku ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.9.24 20:33
@mamule42 píše: Více

Ano, toto nám nabídnul přímo Motol, takže jsme momentálně ve fázi vyplňování papírů, nyní je má lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.9.24 20:35
@1010 píše: Více

Nevím, podle mě tu někdo soudí tak, že když to má tak on, tak každý. Nevím kvůli čemu tam paní jezdí ale předpokládám, že stejnou diagnózu nemá, tak těžko si myslím soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41844
19.9.24 20:37

Mamka v lázně po léčbě rakoviny také doplácela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
19.9.24 20:37
@1010 píše: Více

taky doplácíme, ale připlatili jsme si za wc na pokoji a ubytování v místě procedur, ti co mají ubytování přes cestu a wc na chodbě tak neplatí nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.9.24 20:38
@Havlova píše: Více

O tom přesně mluvím. Doplácení je úplně běžné, lázně zdarma jsou spíše vzácnost. Doufám, že mamince pomohli a je opět plná síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
19.9.24 20:39

Aha, já to měla docela rychlé přes rannou péči, kde mě dali kontakt, paní přišla ke mně domů, zjistila diagnózu a hned vyplnila papíry. Akorát jsme bohužel jejich pomoci dlouho nevyužili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.9.24 20:40
@ka2ka píše: Více

Tak to se máte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!