Dopis Ježíškovi 2014

168
19.11.14 21:17

dopis Ježíškovi 2014

Ahoj maminky, nevěděla jsem do které kategorie téma zařádit, tak prosím odpusťte.
Mám dotaz, kdy Vaše děťátko posílá dopis Ježíškovi popřípadě do kolika let a pokud ne jak to u vás funguje s dárky? Ráda bych zjistila jak to je jinde. A ještě co byste koupili 3 slečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Silwinka87
19.11.14 21:22
@Anna Ku píše:
Ahoj maminky, nevěděla jsem do které kategorie téma zařádit, tak prosím odpusťte.
Mám dotaz, kdy Vaše děťátko posílá dopis Ježíškovi popřípadě do kolika let a pokud ne jak to u vás funguje s dárky? Ráda bych zjistila jak to je jinde. A ještě co byste koupili 3 slečně.

dopis Ježíškovi jsme začali psát, asi když byli malému dva roky..Vždycky ho potom dáme na okno, jak jde malý spát a ráno valí bulvy, že už tam dopis není, že si ho Ježíšek vzal.. :mrgreen:
A psáváme tak ke konci listopadu, ale letos už psal ze začátku týdne, protože se nemohl dočkat :D

• Citovat
  • Upravit
245
19.11.14 21:43

Ti moji už jsou trošku starší, spíš končící puberťáci. Ale tříleté slečně rozhodně panenku. Ale nekupovala bych ty komerční Sushi nebo jak se ty příšerky jmenujou. Jsou bezva stránky www.panenkov.cz, to je úplně jiná kategorie. Jsou tam sice i drahé umělecké, ale i nádherné hračkové. Ale není to eshop, ta paní s nimi obchoduje, ale tak nějak od srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
19.11.14 21:50

panenka

Tak tu dostala k narozeninám. Má láhev na vodu mléko taky nočník postýlku kočár kuchyňku vybavenou dudlík a pár oblečků tak asi vsadime na ty oblečky. A asi plyšáky no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.11.14 21:52

Jsme začaly psát asi od 3 let a píšeme dosud (5 let), pro holčičku bych koupila taky panenku, libí se mi tahleta ,ale je docela drahá. ale vypadá zajimavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
19.11.14 21:52

Nase doatane jediny darek Fur real gogo psa. Sehnala jsem za 1500. Miluje zvirata na voditku, tak snad ji chytne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
19.11.14 21:53

My píšeme od 2 let, většinou na Mikuláše. Dáváme ho za okno zároveň s perníčkama pro Mikuláše a spol. Tříleté bych dala asi kočárek s panenkou, to je vždycky vděčná volba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
19.11.14 21:56

@Anna Ku s malym planuju psat stejne jako jsem to delavala ja - napsat dopis a dat jeziskovi za okno. Jednu dobu mi dopis zmizel, pozdeji mi ho Jezisek podepsal a nechal na stole. Z toho jsem snad mela vetsi radost nez z odneseneho dopisu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
19.11.14 22:00

dopis

Taky dáváme za okno už druhym rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.11.14 22:06

@marrlinka tak ten rok to zkusíme takhle :) dik))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.11.14 22:07

Naše malá velká má asi padesát panenek a myslím, že je všechny miluje. Panenek není nikdy dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
19.11.14 22:29

My dáváme dopis za okno. Malý má 8 let a píše pořád. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.11.14 23:01

Jenže tříletá musí kreslit. A i tak bude muset mamča pomoct. Ale je to hezké. Ti naši taky píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.11.14 14:06

Dcera má 4,5 a letos budeme psát (kreslit) ježíškovi poprvé. Když ona nic nechce :roll:

• Citovat
  • Upravit
4982
27.11.14 08:53

Pro zasmání

Tohle mě dneska fakt pobavilo :-D
Milý Ježíšku, Ela ještě neumí psát, tak Ti to píšu za ni. K Vánocům by si tuze přála něco, co vypadá jako mobil, počítač, ovladač a pračka v jednom, dá se to rozpatlat po nábytku a vylít si to na hlavu, může se to do omrzení rozsvěcet a zase zhasínat, rozhazovat po celém bytě, mačkat, lámat, rozmotávat, trhat a drobit, musí se tím dát kreslit po zdech a vytahovat z toho kreditní karty, když se s tím praští, mělo by to vydat zvuk odpovídající házení kostek lega do prázdné vany, bylo by fajn, kdyby se na to dalo vylézt a pak na tom skákat, velikostí by to nemělo překročit cokoliv, co se dá strčit do zásuvky a především do pusy, takže upřednostňuje něco, co je lehce stravitelné. Doufám, že to seženeš, protože jinak dostane Ela na Vánoce akorát tak na p.rdel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný