Dopis pro 8letou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4982
28.7.14 10:49

Tak napiš co vaříš k obědu a co budeš vařit k večeři, jim je stejně jedno co tam napíšeš, hlavně že dostali dopis. A nakonec za něj budou dělat dřepy a dopis chtít už nebudou :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
28.7.14 10:57

@tterka
Každý den nepiš, je to zbytečný, děti to neocení a stejně mají zábavy až až. Někde to pošta zdrží a tak jim to dojde zaráz. Navíc všichni budou říkat, že jim furt něco chodí, protože pošta se rozdává tak, že se říkají jména a děti stojí okolo a chodí si. Někde se dokonce dělají kliky či dřepy za dopis :? nebo podle váhy balíku.
Nepiš, jak se ti stýská, napiš, že se máte dobře, ale že je teplo, že škoda, že musíš být v práci, protože by si raději šla na koupaliště a že vy tam určitě chodíte. (Pokud koupaliště k tobě nesedí, tak, že by sis jen kupovala zmrzlinu). Ani nepiš v půlce tábora, že všem plyšákům je smutno a že se na na těšíš až přijedou, že dojdeš k autobusu atd., ony si děti nechtějí připustit konec, pokud se jim tam líbí. A taky napiš, ať ti napíšou!
Dobré jsou v tomhle babičky, ty to vykryjou tak, že furt něco chodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
28.7.14 10:58

A pohledy jsou lepší, pokud nemáš co psát.

@Riky69
S jídlem bacha, zvlášť pokud jde o vybíravé děti a jejich oblíbené jídlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
28.7.14 11:03

Holky, díky za rady :mrgreen:.
Je to sranda, jak jsem dneska fakt úplně vygumovaná :zed:.
Už jsem zvládla nadepsat adresy :pankac: :mrgreen:. Tak tedy jdu něco sesmolit :lol:. Ono jim beztak nepůjde ani tak moc o ten text, jako spíše o to, jaký obrázek mají na pohledu a budou oba uražení, protože se jim jako na potvoru bude líbit ten, co dostal ten druhý :zed: :mrgreen:. Prostě sourozenci…
A že já se tím vůbec tak stresuju. Mohla jsem jim namalovat sluníčko a kytičku, poslat pusu a hotovo :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.7.14 11:04

No pokud není co psát asi nějaký pohled s hezkým/ vtipným obrázkem, nebo vystřihni z časopisu a nalep na papír do dopisu něco. Jinak jak holky už psaly. Ale neboj že by děti musely dřepovat ;) :D Naši jezdí na tábor kde se nedřepuje, dopisy jim dá oddílový vedoucí soukromě. A nebo přibalit žvýkačky do dopisu to taky není špatný nápad ;) A pak o zvířátkách, jestli nějaké máte. Nebo o plánech na zbytek prázdnin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
28.7.14 11:07

Já třeba k dopisu vždycky něco namalovala nebo nalepila nálepku, aby to nevypadalo tak stručný. Přidat žvýkačku je taky dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.7.14 11:13

Twl.. proč by děcka měly dřepovat za dopis? tohle slyšim prvně 8o já jezdila na 2 tábory za prázdniny a v životě jsem to nezažila.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
28.7.14 11:16
@martina.se píše:
Twl.. proč by děcka měly dřepovat za dopis? tohle slyšim prvně 8o já jezdila na 2 tábory za prázdniny a v životě jsem to nezažila.. :think:

To také slyším prvně v životě. Moje děti jeli na tábor se známým - tedy znám ho já, děti ne. Ale říkal, že tam děti mají absolutní pohodu, že na buzerování jsou rodiče, a oni jsou tam proto, aby dětem vytvořili skvělou a nezapomenutelnou atmosféru. Tak mu věřím. Ale jsem si jista, že žádné dřepy ani podobné blbinky absolvovat nemusí. Leda tak při ranní rozcvičce - tedy jestli se to ještě dneska dělá :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.7.14 11:16
@martina.se píše:
Twl.. proč by děcka měly dřepovat za dopis? tohle slyšim prvně 8o já jezdila na 2 tábory za prázdniny a v životě jsem to nezažila.. :think:

U nás se vždycky dělaly dřepy nebo kliky. Za pohled nejmíň, za dopis víc a balíček nikdo nechtěl :mrgreen:
Jinak žádné následky to na mě nenechalo a považuju to za nejlepší tábory.

• Citovat
  • Upravit
72725
28.7.14 11:19
@lucenka píše:
U nás se vždycky dělaly dřepy nebo kliky. Za pohled nejmíň, za dopis víc a balíček nikdo nechtěl :mrgreen:
Jinak žádné následky to na mě nenechalo a považuju to za nejlepší tábory.

já tábory milovala.. ale tohle jsem nepraktikovali.. jo, že za zlobení a tak byly tresty, to jo.. ale za dopis? to spíš vedoucí byli naštvaný, když někomu nepřišel za celý tábor ani pohled :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.7.14 11:20
@tterka píše:
To také slyším prvně v životě. Moje děti jeli na tábor se známým - tedy znám ho já, děti ne. Ale říkal, že tam děti mají absolutní pohodu, že na buzerování jsou rodiče, a oni jsou tam proto, aby dětem vytvořili skvělou a nezapomenutelnou atmosféru. Tak mu věřím. Ale jsem si jista, že žádné dřepy ani podobné blbinky absolvovat nemusí. Leda tak při ranní rozcvičce - tedy jestli se to ještě dneska dělá :think:.
:mrgreen: tak nějak.. na táboře má být pohoda, né buzerace..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
28.7.14 11:22

Jezdím na tábory jako vedoucí a děcka za dopisy, pohledy, balíčky žádné dřepy, kliky nedělají. Normálně se při večerním nástupu rozdají a hotovo. Jediné dřepy, co se u nás dělají, jsou při rozcvičce, případně když děcka zlobí, tak za „trest“.
Ani já, jako dětský účastník před xx lety, jsem dřepy za dopisy nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
28.7.14 11:29

Já bych jim napsala, že jsem využila toho, že nejsou doma a vygruntovala jim v pokojíku. jestli jsou kanci jako naše děti, tak by hned věděli, kolik uhodilo a další dopis by po mě už nechtěli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
28.7.14 11:29

Jinak tedy, pohledy napsané, nakonec se mi to tam skoro ani nevešlo :lol:. Tak jsem zvědavá, jak bude probíhat vymýšlení dalších :-D.

Děkuji moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
28.7.14 11:31
@micta píše:
Já bych jim napsala, že jsem využila toho, že nejsou doma a vygruntovala jim v pokojíku. jestli jsou kanci jako naše děti, tak by hned věděli, kolik uhodilo a další dopis by po mě už nechtěli :mrgreen: :mrgreen:

Pokojík budu celý předělávat - tedy mám to v plánu, jenže manžel se od toho distancoval, a já potřebuji přestěrkovat podlahu, což sama asi nezvládnu, takže zatím neslibuji to, co nevím jestli splním :mrgreen:.
Ale já mám děti celkem pořádné, tak v pokojíčku je teď momentálně jen prach a na zemi shození plyšáci (za to nemůžou děti, ale kocour, který se děti marně snaží najít, a hledá všude velice důsledně :zed: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí