Dopis pro 8letou

Anonymní
4.8.11 21:03

Dopis pro 8 letou

Ahoj, potřebuju poradit co napsat neteři do dopisů či pohledů. Jasně, že pár jich zvládnu, ale spíš bych chtěla něco originálního nebo nějakou básničku a podobně. Co se teď dětem píše?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.8.11 21:04

Píšu anonymně, protože sem chodí i známá, tak ať do mě nerýpe :oops: .

• Citovat
  • Upravit
23033
4.8.11 21:14

Ja bych rekla ze email nebo MMS:D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.11 21:15

To je sice pravda, ale jede na 14 dní pryč a mobil sebou mít nebude.

• Citovat
  • Upravit
23033
4.8.11 21:18

Ja vim, je pekne ze se zachovala na tabory tahle tradice:) A co ji poslat balicek? s necim na zub?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
4.8.11 21:31

jj, já milovala na táboře balíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.8.11 21:34

Ja taky! :) vzdycky ostatni zavideli. Nejaky bravicko, nebo co se ted cte? i kdyz osmileta spis ctyrlistek :D no jsem stara vojna, tomu nerozumim a neco na zub:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.8.11 21:40

Tak me mamca nekdy kreslila do textu místo slov obrázky. A do obálky pridala treba žvejku nebo bobón a to jsem byla rada vzdycky jsem si s dopisem zalezla šup se sladkostí do pusy a četla =) tak co třeba něco takového? obrázky mohhou být jen jednoduché obrysy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.8.11 21:41

Nebo komiks:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
4.8.11 22:04

můj táta posílal papírovou dvacku s Žižkou :mrgreen: to je let 8-o. poslal jeden pohled „pěkné pozdravy z Prahy přeje táta“ a jeden dopis „pěkné pozdravy z Prahy přeje táta + dvacka“ dopisy jsem mněla ráději :mrgreen:
Balíčky s nějakou mňamkou to byl vždycký hit.
Myslím si ať napíšeš co napíšeš je jedno bude ráda, žes jí napsala a myslíš na ní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.8.11 22:11

Blanko, to musela byt parada:) To je pravda, i nejaky kapesny potesi:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.7.13 20:18

Dopis do tábora

Tak já posílám do tábora balíček… Je to ten nejlákavější dopis jaký může do tábora být :D Vždy napíšu text, který potěší.. někdy i skládám básničku ;) Do textu taky napíšu co se děje doma a nejnovější informace. (třeba, že jsme už postavili bazén a až přijedeš tak se budeš moct pořádně vykoupat :) Nebo že se už po našem štěňátku Endy stýská a stejně jako my všichni se na tebe těší až přijedeš. Poté jí do dopisu vložím fotku třeba naší rodiny kde máváme. :hug: A pak přidám nějakou drobnost (sladkost) :D :D :D Nevím, jestli jsem vám dobře poradila, ale u nás to vždy tak funguje… má to Úspěch :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
28.7.14 10:42

Holky, oživuji diskuzi a nutně potřebuji rychlou radu, pač za necelou hodinu pádím na poštu a absolutně nic mě nenapadá :oops: :zed:
Vyslala jsem na tábor obě děti (7 a 10 let) - na dva týdny. Slíbila jsem, že budu denně psát :mrgreen: :lol:. Ovšem mám depku jako prase, protože mi oba strašně chybí a jediný co mě napadá je „je mi smutno a posílám pusu“ :mrgreen: :zed:. No prostě blbost. Oni jsou vysmátí a já je budu stresovat depresivním pohledem :zed: :zed: :zed:
Balíčky denně také posílat nemůžu, že… Navíc oba očekávají, že budu psát každému zvlášť, což je něco na můj dnes absolutně nemyslící mozek :oops: :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.7.14 10:48

@tterka klid.. poptej se, jak se mají, co nového, popiš kraviny ala cos dělala a hotovo ;) a nepiš, že je Ti smutno. Ale napiš, že doufáš, že si to tam hezky užívají a že se na ně těšíš, až Ti budou vyprávět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
28.7.14 10:48

Posílám pohledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie