Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Píšu anonymně, protože sem chodí i známá, tak ať do mě nerýpe
.
To je sice pravda, ale jede na 14 dní pryč a mobil sebou mít nebude.
Ja vim, je pekne ze se zachovala na tabory tahle tradice:) A co ji poslat balicek? s necim na zub?:)
Ja taky!
vzdycky ostatni zavideli. Nejaky bravicko, nebo co se ted cte? i kdyz osmileta spis ctyrlistek
no jsem stara vojna, tomu nerozumim a neco na zub:D
Tak me mamca nekdy kreslila do textu místo slov obrázky. A do obálky pridala treba žvejku nebo bobón a to jsem byla rada vzdycky jsem si s dopisem zalezla šup se sladkostí do pusy a četla =) tak co třeba něco takového? obrázky mohhou být jen jednoduché obrysy ![]()
můj táta posílal papírovou dvacku s Žižkou
to je let
. poslal jeden pohled „pěkné pozdravy z Prahy přeje táta“ a jeden dopis „pěkné pozdravy z Prahy přeje táta + dvacka“ dopisy jsem mněla ráději ![]()
Balíčky s nějakou mňamkou to byl vždycký hit.
Myslím si ať napíšeš co napíšeš je jedno bude ráda, žes jí napsala a myslíš na ní ![]()
Blanko, to musela byt parada:) To je pravda, i nejaky kapesny potesi:D
Tak já posílám do tábora balíček… Je to ten nejlákavější dopis jaký může do tábora být
Vždy napíšu text, který potěší.. někdy i skládám básničku
Do textu taky napíšu co se děje doma a nejnovější informace. (třeba, že jsme už postavili bazén a až přijedeš tak se budeš moct pořádně vykoupat
Nebo že se už po našem štěňátku Endy stýská a stejně jako my všichni se na tebe těší až přijedeš. Poté jí do dopisu vložím fotku třeba naší rodiny kde máváme.
A pak přidám nějakou drobnost (sladkost)
Nevím, jestli jsem vám dobře poradila, ale u nás to vždy tak funguje… má to Úspěch ![]()
Holky, oživuji diskuzi a nutně potřebuji rychlou radu, pač za necelou hodinu pádím na poštu a absolutně nic mě nenapadá
![]()
Vyslala jsem na tábor obě děti (7 a 10 let) - na dva týdny. Slíbila jsem, že budu denně psát
. Ovšem mám depku jako prase, protože mi oba strašně chybí a jediný co mě napadá je „je mi smutno a posílám pusu“
. No prostě blbost. Oni jsou vysmátí a já je budu stresovat depresivním pohledem
![]()
Balíčky denně také posílat nemůžu, že… Navíc oba očekávají, že budu psát každému zvlášť, což je něco na můj dnes absolutně nemyslící mozek
![]()
@tterka klid.. poptej se, jak se mají, co nového, popiš kraviny ala cos dělala a hotovo
a nepiš, že je Ti smutno. Ale napiš, že doufáš, že si to tam hezky užívají a že se na ně těšíš, až Ti budou vyprávět ![]()
Ahoj, potřebuju poradit co napsat neteři do dopisů či pohledů. Jasně, že pár jich zvládnu, ale spíš bych chtěla něco originálního nebo nějakou básničku a podobně. Co se teď dětem píše?