Doplněk na kolo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3699
9.5.23 19:06

Doplněk na kolo

Ahoj, prosím, už mě nic nenapadá. Chtěla bych koupit takovou sklápěcí packu s odrazkem (nebo bez odrazka), která vymezí prostor kolaře pro jedoucí auta. Jenže nemůžu najít, jak se to jmenuje - už jsem vyzkoušela snad vše. Poradíte někdo kde to hledat nebo název? Nebo snad víte kde se to dá koupit? Věc na obrázku.
Všem moc děkuji za případnou pomoc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24647
9.5.23 19:33
@Proto02 píše:
Ahoj, prosím, už mě nic nenapadá. Chtěla bych koupit takovou sklápěcí packu s odrazkem (nebo bez odrazka), která vymezí prostor kolaře pro jedoucí auta. Jenže nemůžu najít, jak se to jmenuje - už jsem vyzkoušela snad vše. Poradíte někdo kde to hledat nebo název? Nebo snad víte kde se to dá koupit? Věc na obrázku.
Všem moc děkuji za případnou pomoc!!!

Safety wing

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
9.5.23 22:19
@stock píše:
Safety wing

Děkuji, jsi zlato. Jako na každém rohu to není, ale našla jsem na ebay a už je koupeno. Tak uvidíme až to přijde. Moc děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5216
9.5.23 22:58

Jestli muzu radit, tak bych si misto tohoto koupila zadni svetlo s radarem a cyklopocitac na kolo. Jednak meni blikani podle toho, jestli se nejake auto priblizuje, takze na tebe ridice lip upozorni, a jednak ti to ukaze na obrazovce cyklopocitace, ze je za tebou nejake auto a ze se priblizuje rychle/normalne, takze mas sanci treba vic uhnout k okraji silnice a obecne nejsi prekvapena, ze se za tebou nejake auto vynori, protoze vis, co se za tebou deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24647
10.5.23 06:02
@Proto02 píše:
Děkuji, jsi zlato. Jako na každém rohu to není, ale našla jsem na ebay a už je koupeno. Tak uvidíme až to přijde. Moc děkuji!!!
:D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
14.5.23 14:08
@Afrikana píše:
Jestli muzu radit, tak bych si misto tohoto koupila zadni svetlo s radarem a cyklopocitac na kolo. Jednak meni blikani podle toho, jestli se nejake auto priblizuje, takze na tebe ridice lip upozorni, a jednak ti to ukaze na obrazovce cyklopocitace, ze je za tebou nejake auto a ze se priblizuje rychle/normalne, takze mas sanci treba vic uhnout k okraji silnice a obecne nejsi prekvapena, ze se za tebou nejake auto vynori, protoze vis, co se za tebou deje.

Jsi hodná, ale potřebuji přesně tohle, protože chodím s koněm po silnici a mám doprovod za mnou na kole. Takže tohle pomůže, aby auto dodrželo lépe odstup nejen od kola, ale i od koně před ním - to totiž řidiči nerespektují, neuvažují o tom, že ten kůň je živé zvíře. Jinak samozřejmě různé blikačky a tak máme a používáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný