Doporučení doktora

5
30.1.23 11:55

Doporučení doktora

Dobrý den, již rok trpím pálivým pocitem vchodu a pálivým pocitem při močení (nemám ani infekci, ani pohlavní chorobu či zánět močových cest). Dnes to pro mě byla poslední kapka jelikož mi druhá doktorka řekla, že ve výtěru jsou jen zdravé bakterie a tudíž mi nic nemůže předepsat a když jsem se jí zeptala čím by to mohlo být tak řekla že neví a že možná spodním prádlem :lol: :lol: prádlo používám bavlněné, to samé už přes dva roky. Prací prášek mi nikdy nevadil, toaletní papír neparfumovaný. Takže jelikož se nenašla bakterie tak pro ni mé trápení končí. Když jsem po roce s přítelem zkoušela mít sex šíleně to pálilo, takže jsme po dvou sekundách zkončili (alergie na kondomy taky ne - používáme stejné přes dva roky), když se vchodu dotknu pálí to jako kdybych si nasypala sůl do otevřené rány.
První gynekoložka mi předepisovala slepě antibiotika a praktická lékařka říká že to může být ze stresu a druhá gynekoložka teď tohle + když jsem se jí ptala zda by to mohla být vestibulární vulvodynie (všechno info o tom co by to mohlo být jsem si musela najít sama na internetu) tak mi na to nic neřekla jen mi opakuje že nevidí nic špatně.!!! Kdo to dočetl až sem, děkuji. Jestli máte podobnou zkušenost a znáte doktora, který diagnózu nezakončil: nevím možná je to kalhotkama, prosím prosím, žádám Vás o doporučení, ať už věcí co Vám pomohli a HLAVNĚ doktora, který Vám pomohl :( Je mi teprve 21 a sex je nemyslitelný. Nechci se smířit s tím, že takhle budu žít dokonce života a nebudu moct mít děti protože mi nedokázala pomoct gynekoložka
Děkuju za každou odpoveď <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9013
30.1.23 12:11

Chce to hledat další a další doktory, dokud nejakej na něco nepřijde. Příčina být někde musí. Já řeším jiný zdravotní problém, ale výsledek stejný. Nevíme, všechna vyšetření ok, nazdar. Co s tím, netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.1.23 12:30
@Midaku píše:
Chce to hledat další a další doktory, dokud nejakej na něco nepřijde. Příčina být někde musí. Já řeším jiný zdravotní problém, ale výsledek stejný. Nevíme, všechna vyšetření ok, nazdar. Co s tím, netuším.

To mě mrzí, přeju hodně štěstí s uzdravením. Z těch dvou zkušeností co mám s gynekology mi připadá, že pokud vyloženě není problém naservírovaný na stříbrném podnose tak neví co s tím. Docela mě mrzí, že jsem přešla k druhé doktorce, ta první mi aspoň doporučovala věci které zkusit, druhá to rovnou vzdala po výsledcích z laboratoře. Žádný horor se prý nekoná :D Pro mě teda ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí