Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, právě jsem se hrozně vztekla. Koupila jsem alobal na grilování a nejsem schopná utrhnout kus na svačinu. ![]()
@JancaS84 píše: Více
Evidentně ne a ani to nějak neumí odmotat. Kupují nejlevnější supermarketu a jde to odtrhnout úplně v pohodě rukou ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Asi tak. Možná ten na grilování je asi trochu pevnější, ale stačí to jen prehnout, přejet prstem a utrhnout. Nebo ty nůžky no ![]()
@Jannena píše: Více
Gratuluji ke tvé neschopnosti. Nebo co my tady s tím máme dělat?
Některé jsou fakt strašný šmejd. Taky se mi na některém stalo, co tobě. Zrovna dneska jsem posílala pro nový alobal, že došel. Už kupujeme jen Fino. Ten je ok. Jiný doma nechci vidět.
To jsou teda starosti
Alobal kupuji, když si vzpomenu, že dochází, vlezu do obchodu, popadnu alobal, zaplatím ho a používám. Ano, jsou různě silné - ty hodně tenké se snadno trhají, ale snáz se propíchnou, ty silnější se trhají hůř (ale nůžky to jistí), zas ale více vydrží. Mimochodem, stříhání alobalu se doporučuje pro ostření nůžek.
Alobal na gril je pevnější. Ten používám na grilování. Jinak kupuju v Lidlu. Trvat jde dobře. Nevím zkus to o hranu něčeho.
Obcas se mi stava, ze je na jednim místě jak kdyby speceny, odmotava se mi to potom po kouskach, hromadu toho vyhodim. U toho vzdycky zurim.
Hele nechci se zakladatelky zastávat, ale jednou jsme koupili v krámě alobal a letěl do koše, jelikož vůbec nešel odmotat a trhal se všude možně. A ten samý jsme právě kupovali i tchýni a ta ho též vyhodila.
Koupili jsme jiný a v pohodě. Asi blba výroba.
nevím.
Ale tedy nezakládala jsem kvůli tomu diskuzi.
Ale tak každý to máme jinak.
Nevím zakladatelko kde jsi alobal kupovala. Ale mě se tohle stalo jen jednou a pak už ne. Vím že ten vadny alobal byl zabalen takovým tím laminem. Nebyl v papírové krabičce. Ale co to bylo za alobal nevím. Ale jak píši, stalo se nám to jen jednou.
@Snorlaxik píše: Více
Já dávám do sáčku, do krabičky moc ne, každopádně alobal dáváme jen na gril ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Já jen do trouby. Nějak mě nenapadlo, že někdo v dnešní době dává svačiny do hliníku ![]()
Můj muž si třeba svačiny do alobalu do práce balí. Příští týden odjíždí pracovně na turnus do Německa. Prvně jedou prý firemním autem/auty. Pak budou pravidelně lítat myslím z Vídně. Když jede autem, tak si balí svačinu. On ten alobal má funkci, že udrží jídlo chladné, když chce člověk, ať zůstane chladné. Jinak používáme různé krabičky, boxy na svačiny. Ale pokud je nechce sebou vozit a tam je opatrovat. Tak volí alobal.