Doporučíte golfky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1189
7.6.16 10:51

Doporučíte golfky?

Maminky prosím doporučíte golfky pro chlapečka - 1,5 roku? Nemám žádný konkrétní požadavek. Důležitá je kvalita a skladnost :* :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
7.6.16 10:57

Máme monza musca a spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
7.6.16 10:58

Spíš si ujasní, jaké jsou požadavky. Kvalit a skladnost je nic neříkající.
Bude v tom dítě trávit hodně času, nebo už samo slušně chodí a bereš golfky jen jako nouzovku?
Upřednostňuješ vození dítěte do tří let, nebo chceš trénovat malého chodce?
Kde s tím budeš jezdit (město vs i třeba na výlet).
Bude Ti dítě v golfkách spát?

To bych si promyslela a dle toho hledala.

Já třeba chtěla golfky jen na kratší pochůzky po městě, kdy většinu času dítě chodilo a já vezla prázdné golfky, do kočáru šel, až když byl unavený a pak tam i usnul. Takže jsem hledala golfky se spojenou rukojetí, do úplného lehu a s kvalitní dobře polohovatelnou opěrkou zad.

Skladnost, velikost košíku nebo nějaké „odpružení“ jsem řešit nepotřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
7.6.16 11:20

Mě zas děti v golfkách nikdy nespaly (na delší akce jsem brala sporťák), takže já zas nepotřebovala plný leh, ale chtěla jsem dobrou ovladatelnost jednou rukou, tak jsem pořídila Nunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
7.6.16 11:21

Já mám Concordu quix a moon kiss a oboje super a prostorne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.6.16 11:40

Mrkni na Baby Point Lotus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
7.6.16 12:33

Cam Micro - lehoucke, skladne, ne moc drahe, dost velky kosik, polohovatelna rukojet, aretace. a vydrzi hodne ;)
jeste se prodava i kolekce 2014 - levnejsi, kvalita stejna.

http://www.funbaby.cz/…2015-col-22/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
7.6.16 12:40

@jančamamča Tohle je moc obecné. Ujasni si, co od kočárku fakt chceš.

Já chtěla hlavně co nejnižší hmotnost, skladnost, kvalitu, spojené madlo, použitelný košík, polohovací záda, aby byl neokoukaný a nejezdilo jich moc… Takže mám Recaro Easylife

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
7.6.16 12:49

@Tichošlápek Já se tu přicucnu do diskuze. Monza Musca se mi líbí, jenže malý ještě nemá dva roky a přes 13 kg. vzhledem k tomu, jak moc rád jí se ta váha rozhodně ustalovat nebude. Takže dotaz zní: když je tam nosnost do 15 kg a já je plánuju brát jen když jdu na nákup nebo do města, ustojí to ten kočár? A nejsou to takové ty „hrkací“ golfky? Vydrží něco? Nebo radši koupit bazarové MacLaren s větší nosností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.6.16 13:17

@Šmušmu taky máme velkého kluka - cca těch 12 kilo a 21 mesicu. Golfky používám občas - rychlý nákup, výlet, doktor apod. Zatím ustaly kočičí hlavy, letadlo, kde je shodili z pasu i les. Ani jsem nevěděla jakou mají nosnost - zatím nám tedy drží bez problému a to v nich vozím i vodu a nákupy. Jen tedy určitě se nedají řídit jednou rukou. Já chtěla raději nové a tady nebylo vzhledem k ceně a recenzím moc co řešit. Na léto je super, ze mají prodluzitelnou strisku a jdou do lehu (syn občas usne venku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
7.6.16 15:10

@Tichošlápek No to je přesně to, co jsem chtěla vědět. :mrgreen: Taky budeme občas jezdit nějakou tou lesní cestou, ale jinak jen nákupy a doktor. Díky, rozhodla jsem se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
8.6.16 08:55

Maminky omlouvám se, že píšu až teď :-( Včera jsem se nedostala :-) Moje golfky by měly jít až do lehu, mít stříšku, nemusí být úplně do terénu, ale zase aby se na výlet daly vzít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20775
8.6.16 15:16

Dobrý den,

golfové kočárky seženete také v Bazaru eMimina.

Pěkné odpoledne :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí