Doporučíte hru pro dospělé?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
435
25.1.08 13:44

Doporučíte hru pro dospělé?

Ahojky! Poradíte mi někdo nějakou dobrou stolní hru..??nemyslím ty klasické jako žolíky nebo šachy…ale nějakou třeba vtipnou nebo tak. Pořídili jsme si Activity…a to je docela sranda..tak třeba něco na ten způsob. Přemýšlela jsem o Carcassonne. Ale zatím nevím. Díky moc předem. Martina

Vendulka a Viktorka 2R 1M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23505
25.1.08 14:11

Co třeba Scrabble? Písmenka a slova baví asi dost lidí. Nebo O:,–(níci z Katanu, ty mi příjdou taky dobrý a kdo je fakt dobrodružnej, tak i puzzle se nechají stavět hromadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
25.1.08 14:22

Co se tyce stolnich her, tak hodne zalezi, jestli budete hrat ve 2 nebo ve vice.
Pro dva bych mela tyhle tipy: Obecne se mi nejvic libi Puerto Rico, to je sice pro 3 a vice, znam ale i upravenou a dobrou variantu pro 2. Nenarocna, zabavna a celkem rychla hra je Trans America. Ve dvou taky hrajeme O:,–(niky z Katanu (karetni variantu pro 2). Carcassone je nenarocny, rychly, ale me moc nechytl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
25.1.08 14:30

Ahoj,
my máme Activity, Tikal a Dračí hrad. A jinak je výborná karetní hra Bang!, tu opravdu doporučuju:--)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.1.08 14:32

Tak já moc doporučuji želví závody. Je to super hra, která chytne i dospělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
25.1.08 14:49

Ahoj,

manzel miluje monopoly a scrable. Vloni jsme si jeste poridili Twister, coz sice neni stolni, ale tu miluju i ja a deti.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
25.1.08 15:06

Ahoj,
my hrajeme Carcassonne a super! Máme k tomu i většinu rozšíření, ale to je pak spíš pro víc lidí, ve dvou stačí základ + něco málo k tomu a skvělý!
Teď to učím hrát staršího syna (upravila jsem pravidla přiměřeně jeho věku) a zatím zvládá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
25.1.08 15:14

Carcassone je supr, hlavně s rozšířeníma, taky mám moc ráda Farmáře nebo Ovce od Grany. Ovce jsou podobné Carcassonu, akorát trochu rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.1.08 15:27

Activity. Je fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
25.1.08 20:21

Ahoj,

my máme Citadellu (2 i více), Tikal, O:,–(níky z Katanu (pro 2), Caesar a Kleopatra (pro 2).. to vše je na déle…

Jestli chceš hru na postřeh pro dospělé ve větším počtu (návštěva, sleziny na horách s kamarády a dětmi, kdy večer děti již spí a tak se takové hry hodí), tak vřele doporučuji Jungle Speed .. fakt rychlé, člověk si procvičí hlavu (jde fakt o postřeh).. a dá se u toho i pít…

O:,–(níky z Katanu jsme schopní hrát i 5h, jak se vymýšlí strategie.. to je na dlouhý večer.. ale i tohle nás baví.. prot máme hry různé…

Příště omrknu to Puerto Rico a Activity, ať něco zase koupíme…

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
26.1.08 11:07

Nás hrozně baví O:,–(níci. Máme je i s rozšířeními a hrajeme je ve 2 - 6ti lidech. Super zábava. Aktivity jsou taky super, ale až tak pro 6 lidí. Teď jsme si koupili Alhambru a ta je taky dost dobrá. Tu jsme zatím hráli jen ve 2 a bavilo nás to. Trvá asi 45 minut. O:,–(níci a Alhambra jsou o strategii, Aktivity o schopnosti se dorozumět. Scrable ( nebo jak se to píše) máme taky, ale vůbec nás nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
26.1.08 19:21

Přidávám se k Activity.

My hrajeme občas i obyčejné kostky.

A když je dobrá společnost, je dobré i klasické Člověče nezlob se nebo Pexeso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
26.10.09 20:16

O:,–(níci z Katanu, Carcassone, Česko, Evropa, Vlajky, Monopoly, Dostihy a sázky, Citadela, Královské rošády, Fantom Prahy, kostky, karty. Víc mě teď nenapadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelina123
15.2.12 15:21

MOc dobrá hra je Flaška,ne ta klasická co zná každý,ale nrmální desková hra. Je u ní strašná sranda,my ji hrajeme dost často,třeba i v šesti a opravdu se dost na chechtáme,ale je jen pro dospělé a jestli chcete hrát něco s dětmi tak si poříďte domů Twistr,je to pohybová hra a taky se u ní docela nasmějete všici.

• Citovat
  • Upravit
1687
19.2.12 10:07

A co takhle HARAŠENÍČKO,fakt dobrá hra ale opravdu jen pro dospělé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí