Doporučíte nosítko pro dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2021
20.4.23 16:15

Doporučíte nosítko pro dítě?

Ahoj uvažuji nad nosítkem pro půl roční dítě. Doporučíte nějaké nošítko pro mě i manžela? Děkuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
20.4.23 16:33

Já dám ruku do ohně za MartyS, už máme druhé. Ale každému sedí něco jiného, musíte vyzkoušet, nejlíp zajít do nějaké prodejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.4.23 17:14

Mela jsem klasickou Manducu.
Chce to vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
20.4.23 17:23

Záleží, jak jste na tom s postavami a ochotou nosítko nastavovat (někdo vidí jen změť přezek a už to ho odradí - tam bych poradila třeba šátkové nosítko). My jsme s manželem dost jiní (vel. XS a XL) a vyhovuje nám nosítko Kibi, rychle se precvaká a sedí oběma. Manduca mi přišla moc tvrdá. Ale je jich strašně moc, zkus třeba i na FB skupinu „nosíme děti“, tam se hodně dočteš. Zmíním třeba ještě MoniLu, Tula, BeLenka, ať se máš od čeho odrážet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
20.4.23 20:56

Já měla na dceru nositko od Ergobaby, bylo docela drahé, ale řekla bych že stalo za to. Ale s jiným zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
20.4.23 21:04

U první mi sedělo monilu a u druhé vůbec. Tak teď mám martys. Chce to prostě vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
20.4.23 21:08

Já se taky stridam s manželem a nejlepší je šátek, ten si každý nastavime na sebe a je to. Záleží jaké mate velikosti, pokud jste +- stejní, tak to jde, ale třeba muž je jednou (ne-li víc) takový co já, to než bych po něm zas cele nositko poutahovala na svoji velikost, tak by mě trefila mrtvice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.4.23 00:11

@rawala zapůjčit, vyzkoušet. Mi sedí noiga maggion :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
21.4.23 09:43

Ja si ted kupovala tulla free to grow a vypada dobre, nicmene nemam vyzkouseko s ditetem, ale jsou na nej dobre recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí