Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj uvažuji nad nosítkem pro půl roční dítě. Doporučíte nějaké nošítko pro mě i manžela? Děkuji ![]()
Já dám ruku do ohně za MartyS, už máme druhé. Ale každému sedí něco jiného, musíte vyzkoušet, nejlíp zajít do nějaké prodejny
Záleží, jak jste na tom s postavami a ochotou nosítko nastavovat (někdo vidí jen změť přezek a už to ho odradí - tam bych poradila třeba šátkové nosítko). My jsme s manželem dost jiní (vel. XS a XL) a vyhovuje nám nosítko Kibi, rychle se precvaká a sedí oběma. Manduca mi přišla moc tvrdá. Ale je jich strašně moc, zkus třeba i na FB skupinu „nosíme děti“, tam se hodně dočteš. Zmíním třeba ještě MoniLu, Tula, BeLenka, ať se máš od čeho odrážet. ![]()
Já měla na dceru nositko od Ergobaby, bylo docela drahé, ale řekla bych že stalo za to. Ale s jiným zkušenosti nemám.
U první mi sedělo monilu a u druhé vůbec. Tak teď mám martys. Chce to prostě vyzkoušet.
Já se taky stridam s manželem a nejlepší je šátek, ten si každý nastavime na sebe a je to. Záleží jaké mate velikosti, pokud jste +- stejní, tak to jde, ale třeba muž je jednou (ne-li víc) takový co já, to než bych po něm zas cele nositko poutahovala na svoji velikost, tak by mě trefila mrtvice.
Ja si ted kupovala tulla free to grow a vypada dobre, nicmene nemam vyzkouseko s ditetem, ale jsou na nej dobre recenze.