Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Domino111
no, rovnou jsi mohla napsat, že chceš koupit pánev v Lidlu ![]()
Mám litinovou z Ikey a jsem s ní maximálně spokojená. Předtím jsem měla teflonovou, keramickou… a všechny se do roka zničily. Tahle je nezničitelná a čím déle jí používám, tím je nepřilnavější. Ale je fakt, že alespoň zpočátku nebyla tak nepřilnavá jako třeba teflonová.
@Domino111 píše:
Potřebuji novou pánev, ale nevím jakou..hliníkovou, titanovou, teflonovou, keramickou…nevyznám se v tom. Potřebovala bych s co nejméně použití tuku a zároveň co nejzdravější, neškodný povrch pánve. Doporučíte? Díky.
@Domino111 píše:
Potřebuji novou pánev, ale nevím jakou..hliníkovou, titanovou, teflonovou, keramickou…nevyznám se v tom. Potřebovala bych s co nejméně použití tuku a zároveň co nejzdravější, neškodný povrch pánve. Doporučíte? Díky.
Nejlepsi je takova za 30 z ikea. Za dva mesice ji vyhodis z okna a vytahnes jinou. Dva tri mesice vydrzi a jak uz se prichytava tak ji zahodis
Chtěla bych konečně koupit pánvičku, na které se mi nebude nic připalovat. Několikrát jsem si u své staré pánvičky všimla, že u smažení řízků mi každá část pánve smaží jinak. Nevím, jak je to možné. Když to plave v oleji, tak by měla být teplota na všech místech stejná nebo ne?
To je klasika, pokud máte nějakou starou pánvičku, která špatně rozvádí teplo. Vybírala jsem pánvičku před rokem a na radu kamarádky jsem se rozhodla pro titanovou pánvičku, která má perfektní akumulační schopnost, takže dobře rozvádí teplo. Koupila jsem titanovou pánvičku z internetového obchodu zgastro, kde dávají záruku 25 let na nepokroucení dna a 3 roky na povrch. Líbí se mi i možnost mytí pomocí tepelného šoku. Pánvičku rozehřeji na plotně a potom rychle ochladím pod studenou vodou. Plochu potom stačí vytřít ubrouskem a je čistá.