Doporučte pračku se sušičkou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ráda doporučím Hoover s obrovským bubnem na 13 kg pračka / 9kg sušička. Velikost stejná jako u jiných předem plněných praček. Původně jsem chtěla oba spotřebiče zvlášť, ale nad pračkou je žebřík, který není kam jinam dát. Takže jsem koupila kočkopsa - a jsem naprosto spokojená. Nacpu tam dvojdeku, polštáře, bundy, no cokoli… a můžu prát už jen jednou týdně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamajin90 Ano, byly dva nebo tři typy nějak váhově odstupňované… a já měla velké oči, co tam všecko budu cpát ![]()
No po pračce na sedm kilo mi tyhle nová přišla, že má buben jako stodola ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si koupila LG a jsem naprosto spokojená. Skvěle pere i vysuší prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Háčkuju se u tématu. Řeším ale jestli koupit 2v1 nebo pračku i sušičku zvlášť. Kamarádky se v názorech rozcházejí. Máte někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bethuska píše:
Háčkuju se u tématu. Řeším ale jestli koupit 2v1 nebo pračku i sušičku zvlášť. Kamarádky se v názorech rozcházejí. Máte někdo zkušenost?
Když sme to řešili doma, tak z více stran spíše názory pro oddělené spotřebiče. Koupili sme značku Samsung, máme to zvlášť ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, prosim o tipy na dobrou pracku se susickou 2v1.Druha varianta je mit je oddelene, ale radeji bych dohromady, pry uz se delaji dobre, tak budu rada za vase zkusenosti. Dekuji