Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, malýmu bude 11 měsíců a začínám ho učit na hrníček, máme klasický hrníček MAM se třema dírkama a jednou uprostřed ale malýmu to moc nejde a teče mu to moc a tak se dusí. Chtěla bych nějaký doporučit, mám první dítě a tak o tom moc přehled nemám jaký je lepší, slyšela jsem že je i nějaký se silikonovou savičkou ale nějak nevím jaký teda koupit. Poradíte mi prosím? Děkuji ![]()
No já mám netekoucí, ale moc mi z něho nechce
Příspěvek upraven 04.02.14 v 18:24
Taky máme netekoucí MAM, ale malej s ním zatím jenom zalívá hračky ![]()
My taky od tech 9-10 m pouzivame slamku - lahvicku od tescomy. mela sem dm a ikdyz je umejvam stejne ta z dm smrdi zatuchle tak ji nepouziva.
ted ma 14m a ucime z normal hrnku. jenze furt chce to brcko
kazdopadne flasku dudlem nemel nikdy v puse
Já ted syna učím na Avent kouzelný hrneček , má měkké pítko a zatím se mu taky moc nechce, tak uvidíme a k vánocům pak dostal ještě jeden hrneček Avent první skutečný hrneček ale ten mu začnu dávat tak kolem toho roku, tak jsem na to hodně zvědavá
Ja som uz prvej kupila ten lovi 360, a taky ten uplne najobycajnejsi z domacich potrieb za 12 korun, ale obe slecny mi pili rovno z „dospeleho“ hrnceka.
Ked som leniva, davam sportovu flasku s brckom, starsia z nej normalne pila, ale mladsia polieva gauc a koberec, tak ostava na obycajnom hrnceku. Ked ma fakt smad, tak sa uz z neho (16m) dokaze napit sama bez pomoci a nepoliat sa. Ale v beznom provoze jej pride zaujimavejsie nabrat vodu do hrsti a tak si ju davat do pusy ![]()
@Lenule15 moja prvykrat pili z hrnceka bez pitka okolo 8 mesiacov… nemusis cakat az „dorastie“. Cim skor zacnes, tym skor to zvladne. Mne sa tak neskutocne hodilo, ked mala starsia necele dva roky, ze dokazala zobrat zo stola hlineny hrncek s uskom, napit sa a vratit ho tam, ked mam medzi detmi 23 mesiacov.
@Bábi Zlopočasná já vím, že máš pravdu, že čím dřív se začne tím líp, zatím s těmi hrnečky ale dělá spíš blbosti, než že by pil, tak se nechám překvapit ![]()
Dávám pít z normálího hrnku.. Asi od půl roku co stojí u stolu, pije hezky jen mu ho zatím musím držet..
Ja byla nadssena s Nuk,, Avent me jako hrncek zklamal,, v tom pitku zustava voda caj,, a vzdy kdyz to dite nedosrkne vse tak to tece,, a mnoho jich to tak ma,, nuk ne,, mela jsem jich nekolik stejnych na mleko caje k babckam atd,, a taky jsme pouzivali od roku tu slamku
Máme netekoucí hrneček Babylove z DM a syn z něj hezky pije od 6m. Hned jak jsem mu ho dala, tak na to přišel.
@Růženkaa mám učící MAM, ale tu savičku se čtyřma kráterama (který tečou jako blázen i když mají být nevytékací) jsem zatím vyměnila za normální nevytékací savičku č. 3. Pije z toho čaj sama od cca 4 měsíců.