Doporučíte první hrníček?

464
3.2.14 10:57

Doporučíte první hrníček?

Ahoj holky, malýmu bude 11 měsíců a začínám ho učit na hrníček, máme klasický hrníček MAM se třema dírkama a jednou uprostřed ale malýmu to moc nejde a teče mu to moc a tak se dusí. Chtěla bych nějaký doporučit, mám první dítě a tak o tom moc přehled nemám jaký je lepší, slyšela jsem že je i nějaký se silikonovou savičkou ale nějak nevím jaký teda koupit. Poradíte mi prosím? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
3.2.14 10:59

No já mám netekoucí, ale moc mi z něho nechce

Příspěvek upraven 04.02.14 v 18:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
3.2.14 11:09

Taky máme netekoucí MAM, ale malej s ním zatím jenom zalívá hračky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
3.2.14 11:10

My taky od tech 9-10 m pouzivame slamku - lahvicku od tescomy. mela sem dm a ikdyz je umejvam stejne ta z dm smrdi zatuchle tak ji nepouziva.
ted ma 14m a ucime z normal hrnku. jenze furt chce to brcko
kazdopadne flasku dudlem nemel nikdy v puse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
3.2.14 11:10

Já ted syna učím na Avent kouzelný hrneček , má měkké pítko a zatím se mu taky moc nechce, tak uvidíme a k vánocům pak dostal ještě jeden hrneček Avent první skutečný hrneček ale ten mu začnu dávat tak kolem toho roku, tak jsem na to hodně zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 11:13

Ja som uz prvej kupila ten lovi 360, a taky ten uplne najobycajnejsi z domacich potrieb za 12 korun, ale obe slecny mi pili rovno z „dospeleho“ hrnceka.

Ked som leniva, davam sportovu flasku s brckom, starsia z nej normalne pila, ale mladsia polieva gauc a koberec, tak ostava na obycajnom hrnceku. Ked ma fakt smad, tak sa uz z neho (16m) dokaze napit sama bez pomoci a nepoliat sa. Ale v beznom provoze jej pride zaujimavejsie nabrat vodu do hrsti a tak si ju davat do pusy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 11:15

@Lenule15 moja prvykrat pili z hrnceka bez pitka okolo 8 mesiacov… nemusis cakat az „dorastie“. Cim skor zacnes, tym skor to zvladne. Mne sa tak neskutocne hodilo, ked mala starsia necele dva roky, ze dokazala zobrat zo stola hlineny hrncek s uskom, napit sa a vratit ho tam, ked mam medzi detmi 23 mesiacov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
3.2.14 11:18

@Bábi Zlopočasná já vím, že máš pravdu, že čím dřív se začne tím líp, zatím s těmi hrnečky ale dělá spíš blbosti, než že by pil, tak se nechám překvapit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
3.2.14 11:19

Dávám pít z normálího hrnku.. Asi od půl roku co stojí u stolu, pije hezky jen mu ho zatím musím držet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.2.14 11:20

Náš 11m pije z wow kids :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
3.2.14 11:27

My jeli od 6 měsíců na NUK hrníčcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
3.2.14 11:29

Ja byla nadssena s Nuk,, Avent me jako hrncek zklamal,, v tom pitku zustava voda caj,, a vzdy kdyz to dite nedosrkne vse tak to tece,, a mnoho jich to tak ma,, nuk ne,, mela jsem jich nekolik stejnych na mleko caje k babckam atd,, a taky jsme pouzivali od roku tu slamku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
3.2.14 11:29

Pijem z plastového hrnku. Nehody už se nestávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
3.2.14 11:46

Máme netekoucí hrneček Babylove z DM a syn z něj hezky pije od 6m. Hned jak jsem mu ho dala, tak na to přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.2.14 11:51

@Růženkaa mám učící MAM, ale tu savičku se čtyřma kráterama (který tečou jako blázen i když mají být nevytékací) jsem zatím vyměnila za normální nevytékací savičku č. 3. Pije z toho čaj sama od cca 4 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí