Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj můj pes má problém granule brit nechtěl jíst dělala se mu vyrážka a má problém s obilovinami, přešli jsme na belcando taky mu nechutná a ve stolici se mu objevovala krupička po vyšetření zjištěno že není organického původu a že je to něco z granulí co nedokáže strávit takže zase změnit granule pes už začíná hubnou docela často má průjmy..Chtěla bych přejít na chutné kvalitní granule lisované za studena bez obilovin a cena max 140 kč/kg… Poradíte jaké? Pes je střední veliskoti ![]()
@Charlotte127 belcando je horší jak brit, to byl brit care? ten obyčejný složení nic moc
. koukala bych na bezobilné granule. při velkém balení je cena příznivější, artemis, acana, orijen, timberwolf. tady jsou všechny ok http://www.granule.cz/ . Já si hlídam složeníaby na prvních místech bylo maso a bez soji a kukuřice. pokud je citlivé zažívání tak hledat jehněčí ![]()
A musi nutne zrat granule? Co BARF? Jinak my mame momentalne psy na Magnusson Meat and Biscuit Work a jsme spokojeni, i cena je prizniva…z obilovin je tam jen grahamova mouka.
@Markéta80 v čem je belcando horší než brit?
a děkuju za stránku už se tam koukám
@Katchi barfu se bojím, že mu něco bude chybět a tak už jsem o něm ale přemýšlela jen nemám zkušenosti ![]()
Barfu se neboj, poradne to nastuduj a dej se do toho, je to pro psa to nejlepsi, co muze dostat. Pokud v tom nebrani treba caste cestovani a tim padem zhorsene skladovani a priprava jidla, tak je barf super…
@Charlotte127 jaký brit jsi kupovala- tmavěmodrý obal nebo brit care? belcando se mě moc nelíbí když vidim složení
samá kukuřice nebo amarant ![]()
@Markéta80 modrý obal
No já brala to belcando s amantem…je možný, že mu vadí právě ten ![]()
@Charlotte127 ten brit nic moc, zkus brit care to je jiné složení
nebo ještě lepší carnilove, nevim co máš za rasu. Carnilove prý super ale mají větší granule takže pro naší jsem nebrala, ta potřebuje malinké ![]()
Taky doporučuju buď BARF nebo nějaké opravdu kvalitní granule (na Belcando opravdu zapoměňte), my máme dobré zkušenosti s Platinum. Jinak Brit Care má teď nové řady, podle složení vypadají docela slušně. Co se týče za studena lisovaných granulí, tak není špatný Lukullus. Ale celkově za studena lisované granule mě svým složením příliš neoslovují ![]()