Doporučte prosím ponožky pro miminko

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6608
26.9.24 13:59

Doporučte prosím ponožky pro miminko

Ahoj, prcek má tři měsíce, ale dlouhou tlapičku. Všechny ponožky nad kotníkem plandaji, nebo mají malý prostor na nožku, máte nějaký tip na ponožky, které mají dost prostoru pro nožičku a užší gumu? Pokud budou protiskluzové, bude to úžasné :srdce:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
26.9.24 14:00

@Temnástranasíly uzky protiskluzovy fusky má GAP, dcera je mela naopak vzdycky dost otlaceny a nakonec jsem je vyradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6608
26.9.24 14:02
@DandátkoP píše: Více

Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
26.9.24 14:02
@Temnástranasíly píše: Více

Ahoj, malý velka noha, široký nárt takže jsme taky hledali ale docela jsem nakoupila v Tescu F&F, pak online v Darre - firma z Náchoda, vřele doporučuji, pevná bavlna, neplandaji, drží pěkně tvar.. nevím odkud jste ale pokud Brno tak textil u Vyzinu má výborné ponožky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
26.9.24 14:07

@Temnástranasíly byly to podobny temhle. Akorat na ponozky jsou docela drahy no, zrovna ponozky se daj kupovat levnejc a kvalita stejna mi prijde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6608
26.9.24 14:10
@Skaiqy píše: Více

Zkusím se mrknout, díky. Z F&F jedny má, ale taky jsem tam nenašla úplně to ono. Je to většinou opravdu volné nad kotníkem a pak to lehce sundá kopáním. Ale je fakt, že to zatím byly nej ponožky. To co má na té fotce pasuje dokonale, ale bohužel, to jsme zdědili a netuším, co to je. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6608
26.9.24 14:11

Peru často, tak to preziju. Ale právě jsem nechtěla jít úplně na slepo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
26.9.24 14:21

Ja teda u mimina nejvic jela v polodupackach, nasla jsem pruzny, hezky sedely, jsou rostouci a tohle se resit nemuselo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6608
26.9.24 14:29

Dlouhý nohy, co sedí na délku má přes bříško velké :mrgreen: polodupacky jsou mi naprosto k prdu. Už od narození na polodupacky koukám, jako na věc, co nechápu. Pak jsem viděla videjka různých dětí a já mám prostě žábu.. sama ruka, samá noha 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
26.9.24 16:10

@Temnástranasíly to je dobře, polodupačky vůbec nejsou vhodné z hlediska fyzio, brání v pohybu, ťapka nemusí odpovídat velikosti nohy…to chápu tak první měsíc až dva, kdy je mimčo zimní a leží…protiskluzové ponožky jsem kupovala v Lidlu, pepcu, Kiku…navrch měkké bačkůrky/capáčky například littlethings, kulišárny a nebo i merino ponožky ;-) ale naše dvě děti většinu času strávily úplně naboso a ty zateplené varianty doma příležitostně a do auta/kočárku…

• Citovat
  • Upravit
10921
26.9.24 18:52

Proto jsem nasla polodupacky, který jsou velice pruzny a rostouci. Je to znacka Little Angel, v pase se prizpusobi a chodidylka maj hezky volny, celkove jsou strasne prijemny. Mela jsem i troje z HM a vyhodila jsem je, protoze byly pevny, nepruzny…

@Kocicka1987 nejsou polodupacky jako polodupacky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6608
26.9.24 19:42

@DandátkoP znám, mám české značky ráda. Teď mám bambusová bodycka z feshanda.cz, bagy teplacky z baby smile.. z little angel něco málo taky mám. Líbí se mi tam pak thermo body.

Zalíbily se mi capáčky u kulisaren.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat