Doporučte tyčový vysavač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doporučte tyčový vysavač, děkuji
Po dlouhém váhání a rozmýšlení jsem se rozhodla pořídit si tyčový vysavač. Ale je jich tolik na výběr, že jsem bezradná. Navíc ne vždy dražší znamená lepší. Doporucite mi nějaký konkrétní, co má dobrý i ten ruční? Kvalita za rozumnou cenu, klidně Lidl apod, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A na co ho chceš používat? Tvrdá podlaha, koberce s krátkým vlasem či s dlouhým vlasem? Nebo i mokré vysávání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem Shark a teď Dyson. Oba perfektní, akorát Shark nám po 3 letech umřel. Ale asi jsou ve vyšší cenové kategorii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@e.mici píše: Více
Tak to můžeš vzít v podstatě jakýkoliv vysavač. Pokud chceš pouze vysávat, tak to nepotřebuje žádné speciální funkce. Jinak my máme značku Hoover, jejich vyšší řadu. Ale také je využíván na koberce s krátkým i dlouhým vlasem, takže náročnější terén…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše: Více
Nad Dysonem dumam uz tri roky. Mame od nic kulmu, fen, ventilatory… Ale porad se nemuzu rozhoupat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Winter garden píše: Více
No za mě nejlepší vysavač, co jsem zatím měla. Lehoučký, vysoký výkon. Vysaje všechno. Ale na druhou stranu, já měla před tím pouze ten Shark a kdysi nějaký Sencor, takže úplně nemohu srovnávat. Ale vysává v podstatě stejně jak klasický drátový, co máme na auta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše: Více
Diky, kazdy ho chvali. Trochu me desi ta udrzba, jak je tam voda, abych furt nemusela cistit nadrzku. A kde ho mate ulozeny? Kdyz ti spadne ( me pada vsechno), mas strach, ze se rozbije?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Winter garden píše: VíceČistí se docela dobře.
Máme k němu takový držák na stěnu - dávají ho myslím ke každému Dysonu. A je skoro nerozbitný, padá mi pořád! Jdu zvednout koberec, opřu ho a buch. Snad každý den. Už ho máme 4 roky a až na to, že se zkracuje životnost baterie je to držák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 To mi zni dobre. Me taky vysavac furt pada… musis tu nadrzku nejak desinfikovat? Nevadi ti vyslech? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevadí ![]()
Nedesinfikuji. Jen prostě pokaždé vyplachuju, občas důkladněji umyju octem s vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslis, ze nahradi mop? Treba dneska kluk vylil mliko. Tak se to utrelo a pak samozrejme mop… to pak i to hlavu nejak myjes? Ja si to cele tezko predstavuju, jestli to neni moc prace
. Dik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako takhle. Úplně klasický mop to nenahradí, ale zase my máme psa a malé děti, takže to využívám denně. S klasickým mopem by se mi to asi dělat nechtělo.
Ale 1-2× za měsíc prostě vemu celý byt klasickým mopem, jinak není potřeba.
U tady těch hybridů nemůžeš asi očekávat, že bude 100% mop i vysavač. Je to jak pračka se sušičkou.
Nicméně pořád je to super pomocník a vysavač je fakt na jedničku. Mop je super, ale není to jak hadra a kýbl no.
Ono to navlhčí tu podlahu a setře, takže na nějakou zaschlou špínu, nebo něco lepivého to nebude. Ale pokud hned nečistoty ručně otřes a prostě ten mop vemeš třeba 1× za 3 dny, tak v pohodě je ta podlaha čistá. Čistí se v té hlavici ty hadříky… stačí sundat, opláchnout a nechat uschnout. Výlet nádržku, opláchnout. Vše. Je to věc max na 5 minut, ani ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj Dyson je nejoblíbenější člen naší domácnosti pro mě ![]()
Nemám fén ani nic jiného od nich, ale za ten tyčák s laserem bych položila život ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit