Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prošla jsem si už dvěma klinikami a teď jdu do třetí.
Byla jsem v Gennet Liberec a spokojení jsme tam moc nebyli. Člověk si připadal jako číslo a individuální přístup se tam moc nekonal. Navíc já se o problematiku zajímám a ledacos o tom už vím, tak se nenechám opít rohlíkem. Známá, která je v této tematice ale trošku naivnější a ne tak znalá se tam setkala s tlačením do metod, které jsou placené ale pro její situaci naprosto nevhodně. Prostě chtěli co nejvíc vyrýžovat. Z toho důvodu bych Gennet až tak nedoporučila, i když pobočka v Praze může být lepší.
Pak jsem byla ve státním CAR v UPMD v Podolí a tam jsem byla spokojená moc. Tím jak je to státní zařízení, tak nepotřebují za každou cenu vyrýžovat co nejvíc peněz a přišlo mi, že ten přístup tam byl mnohem individuálnější než v Gennetu. Cenově je také mnohem příznivější. Není to tak krásná, moderní a nablýskaná klinika, ale co se týče odborné péče, tak tam jsem si fakt nemohla stěžovat. S klidným svědomím můžu Podolí doporučit.
Teď přecházím do Clayo clinic, ne kvůli nespokojenosti v Podolí, ale kvůli laboratoři. Máme problém který vyžaduje co nejlepší laboratoř a embryologa, tak jdeme do Clayo za doktorem Hlinkou. Na Clayo ti tedy budu moct dát recenzi až tak v lednu až tam podstoupíme nějakou léčbu.
Jinak hodně vídám kladné recenze i na další velké hráče, jako Pronatal, Sanus a Cube IVF.
Co se týče toho social freezingu, tak si myslím že je tak nějak jedno kam jdeš, koukni kam máš dobrý dojezd a jak se to pohybuje cenově a podle toho se rozhodni.
Chceš to jen tak pro sichr, nebo očekáváš problémy?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Chci si zamrazit vajíčka pro pozdější využití.
Doporučte mi, prosím dobrou IVF kliniku, kde jsou fakt odborníci co chtějí pomoct a není to jen velkovýroba na děti a business.
Pokus máte někdo zkušenost s mražením vajíček, prosím, napište ji taky, moc se v tom nevyznám.
Přeju krásný den a děkuju za odpověď