Doporučte mi dobrou IVF kliniku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.9.25 12:26

Doporučuj mi dobrou IVF kliniku!

Chci si zamrazit vajíčka pro pozdější využití.

Doporučte mi, prosím dobrou IVF kliniku, kde jsou fakt odborníci co chtějí pomoct a není to jen velkovýroba na děti a business.

Pokus máte někdo zkušenost s mražením vajíček, prosím, napište ji taky, moc se v tom nevyznám.

Přeju krásný den a děkuju za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
821
22.9.25 15:26

Pronatal Kolín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
22.9.25 15:55

Prošla jsem si už dvěma klinikami a teď jdu do třetí.
Byla jsem v Gennet Liberec a spokojení jsme tam moc nebyli. Člověk si připadal jako číslo a individuální přístup se tam moc nekonal. Navíc já se o problematiku zajímám a ledacos o tom už vím, tak se nenechám opít rohlíkem. Známá, která je v této tematice ale trošku naivnější a ne tak znalá se tam setkala s tlačením do metod, které jsou placené ale pro její situaci naprosto nevhodně. Prostě chtěli co nejvíc vyrýžovat. Z toho důvodu bych Gennet až tak nedoporučila, i když pobočka v Praze může být lepší.

Pak jsem byla ve státním CAR v UPMD v Podolí a tam jsem byla spokojená moc. Tím jak je to státní zařízení, tak nepotřebují za každou cenu vyrýžovat co nejvíc peněz a přišlo mi, že ten přístup tam byl mnohem individuálnější než v Gennetu. Cenově je také mnohem příznivější. Není to tak krásná, moderní a nablýskaná klinika, ale co se týče odborné péče, tak tam jsem si fakt nemohla stěžovat. S klidným svědomím můžu Podolí doporučit.

Teď přecházím do Clayo clinic, ne kvůli nespokojenosti v Podolí, ale kvůli laboratoři. Máme problém který vyžaduje co nejlepší laboratoř a embryologa, tak jdeme do Clayo za doktorem Hlinkou. Na Clayo ti tedy budu moct dát recenzi až tak v lednu až tam podstoupíme nějakou léčbu.

Jinak hodně vídám kladné recenze i na další velké hráče, jako Pronatal, Sanus a Cube IVF.
Co se týče toho social freezingu, tak si myslím že je tak nějak jedno kam jdeš, koukni kam máš dobrý dojezd a jak se to pohybuje cenově a podle toho se rozhodni.
Chceš to jen tak pro sichr, nebo očekáváš problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.