Doprovod partnera/partnerky k rozvodu

1238
11.10.16 14:22

Doprovod k rozvodu

Hezké odpoledne, téma ze zvědavosti, na které jsme narazily v práci. A sice doprovod rozvádějícího se partnera k soudu. Já ani ex jsme doprivod svých partnerů neměli a popravdě mě to ani nenapadlo. Přítele jsem se zeptala před prvním soudem o dítě, zda chce, abych šla s ním. Byl dost nervózní a měl strach. Ale nechtěl, což mi přišlo pochopitelný.

Kamaradku přítel doprovazel a jeji pak už exmanzel mu dal málem do dr.ky.

Jak to vidíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81521
11.10.16 14:53

Co by tam delal? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
11.10.16 14:56
@alimdar píše:
Hezké odpoledne, téma ze zvědavosti, na které jsme narazily v práci. A sice doprovod rozvádějícího se partnera k soudu. Já ani ex jsme doprivod svých partnerů neměli a popravdě mě to ani nenapadlo. Přítele jsem se zeptala před prvním soudem o dítě, zda chce, abych šla s ním. Byl dost nervózní a měl strach. Ale nechtěl, což mi přišlo pochopitelný.

Jak to vidíte vy?

Neměla jsi tu téma o oslavě rozvodu? Máš zřejmě nějakou rozvodovou obsesi. Co říká tvůj psychiatr?

• Citovat
  • Upravit
1238
11.10.16 14:58

@Lama Lama no to já právě taky nevím, jen jsme na to narazily v práci. Ona kolegyně byla i nastvar, že s ní přítel nechtěl jeho rozvod oslavit. A :roll: Z toho jsem taky byla překvapená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
11.10.16 14:59
@Kobliha51 píše:
Neměla jsi tu téma o oslavě rozvodu? Máš zřejmě nějakou rozvodovou obsesi. Co říká tvůj psychiatr?

Proč ten útok? :nevim:

Ano, moje kolegyně řeší takovyhle blbiny. A sorry, myslela jsem, že e diskuzi tu můžu založit na jakýkoliv téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.10.16 15:32

Že tam neměl lézt a neměl tam co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.10.16 16:01

Dokazu pochopit, ze pritomnost noveho partnera muze ex pekne nas…t. Pokud je to cerstve, rozvod bourlivy nevidim duvod proc jeste virit vody a delat zbytecne zle. Rozvod treba po 6 letech kdy ma kazdy uz novy zivot, partnera a cele je to bez emoci- tam bych pritomnost novych partneru pochopila i kdyz je to zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33015
11.10.16 16:31

Nějak nechápu proč by tam měl kdokoli jiný než rozvádějící se manželé chodit.
Ano, já jsem měla na krku šperk od přítele, srdíčko na řetízku, byl tak svým způsobem se mnou, ale jinak nechápu co by tam dělal.
Kolegyně v práci má poněkud divné názory, začínám litovat jejího přítele. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
11.10.16 16:55

Řekla bych, že se to nehodí doprovázet k rozvodu, je to trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
12.10.16 07:48

@andelka83 no já se právě obávám, že začíná blbnout, protože cítí, že ho štve. Ale nevím, co jí k takovému uvažování vede, protože to není žádná moje kamoska :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
12.10.16 07:54
@alimdar píše:

Jak to vidíte vy?

Já to vidím tak, že nejdřív by měl být rozvod a pak nový partner :kytka:. Nejsem fanda souběžných vztahů, i když ten jeden je už papírový.

• Citovat
  • Upravit
1238
12.10.16 07:58
@Kobea píše:
Já to vidím tak, že nejdřív by měl být rozvod a pak nový partner :kytka:. Nejsem fanda souběžných vztahů, i když ten jeden je už papírový.

Tak to je znacka ideál, nicméně když sr rozvod táhne, není duvod byt sám / sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
12.10.16 08:07

Přijde mně to opravdu nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
12.10.16 08:25

Můj ex manžel měl posledního stání u rozvodu přítelkyni, ona byla poslední kapka krachu manželství. Když jsme čekali před soudní síni, byla u něj přitulená, líbala ho. Jelikož u nás rozvod docela trval, měla jsem v té době taky už partnera, ale ani by mě nenapadlo takovou zoufalost podnikat. Mé city k tehdejšímu manželovi už byly nulové, jediný pocit, který to ve mě vyvolalo byl pocit trapnosti za něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.10.16 08:36

@alimdar řekla bych, že je to pro tu druhou osobu ponižující a měli by tam jít sami. Když jsem se rozváděla tak to pro mne byla samozřejmost jít si to vyřešit sama a to samé i bývalý. Po rozvodu jsme si pak zašli i na oběd a tak nějak si vše vyříkali a pak už si šli každý svojí cestou. Nadruhou stranu chápu i chování o kterém píšeš né každý je silná osobnost a třeba u sebe potřebuje mít tu oporu a proto nesoudím. Když si vzpomenu na sebe taky by se mě nějaká ta opora hodila bylo to těžké, ale věděla jsem, že by to nebylo dobré toho druhého tam brát a vybrečela jsem se až doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna