Kočárek - DorJan

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
9.1.08 15:39

Prosím, narazila jsem na tyto stránky http://www.kocarky.cz/…y-cross.html
a tam jsem při bližším zkoumání zjistila, že kazdý má jinou brzdu (u jednoho je jakási tyčka a u druhého uprostřed kousek plastu na zašlápnutí). Nevíte jak poznám který z nich je novější. Oficiální stránky Dorjanu jsem bohužel nenašla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.1.08 19:15

Zkus mrknout na tyto stránky http://www.darababy.cz/ Tahle firma jako výhradní distributor pro ČR a SR provozuje velkoobchod firmy DorJan.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.1.08 09:43

Děkuji za adresu. Poslala jsem jim svůj dotaz. Jestli to bude někoho zajímat, tak tady:
Dobrý den,
ten s tou tyčkou se vyráběl as do ledna minulého roku. Od té doby se všechny kočárky vyrábí s novou brzdou (s klapkou uprostřed).

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.1.08 14:13

Ahoj, je tu prosím někdo kdo má Dorjan Cross Country i s autosedačkou? Podle oficiálního dovozce www.darababy.cz se dá koupit komplet i s autosedačkou. Jen jsem nikde nenašla fotky, jak to vypadá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.4.08 10:13

Ahoj, jak je ten kočárek skladný? Nemá někdo zkušenost, jestli se vejde do kufru Fabie - krátké? Vím, že do combi v pohodě, ale já mám krátkou a nemám možnost si to vyzkoušet. Nebo nevíte někdo v Praze o prodejně, kde by umožnili vyzkoušení narvání do kufru? :)

• Citovat
  • Upravit
3103
7.5.09 16:31

Ahoj,

kamarádka kupovala kočárek v Praze v Libni (www.detskyraj.cz) a nechali je vyzkoušet i složení do kufru. My se ve stejné prodejně byly koukat na country cross, ale máme kombika, tak jsme kufr ani neřešili. V červnu si ho jedem objednat a zaplatit zálohu, tak doufám, že nám dobře poslouží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.8.09 18:23

ahoj máme tento kočárek taky z druhé ruky, měli jsme tu výhodu - že původní majitelé ho používali jen 4 měsíce…a snad jen na zahradu..a paní říkala i v daráku a na terase…taky vypadal jako nový…jinak ta boudička se opravdu dá šrouby utahnou..na co by tam jinak byly…nám jednou někdo asi nakukoval do kočáru a nešetrným zacházením z boudičkou - překroutil tu pohyblivou přední kostrukci…„tak to vím od té doby“…tatka, to celé rozmontoval stáhl potah…ááá musel drát vyklepat do původní pozice. :wink: ..jinak my ho používáme výhradně do terénu - v lese, ale už se také tatkovi podařilo strhnout jednu pření brzdu na kolo - né lanko, ale něco na kočáře , jak asi najel na nějakou větev na cestě… :roll: a už zrovna po záruce…přemýšlím o servisu, ale vůbec nevím který by mohl být poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
8.10.09 10:00

Country cross používáme už skoro dva měsíce a jsem moooc spokojená :) Nakonec jsme sehnali jeden z druhé ruky, ale moc pěkný. Zezačátku dost zanášel doleva, ale manžel sundal jedno kolečko a srovnal vyhnutou osičku. Od té doby jede rovně jak podle pravítka :wink: Brzdy nám nepadají, zvládli jsme i jízdu po zoraném poli 8) Hodně oceňuju výškově nastavitelnou rukojeť. Může s ním drandit jak malý synovec, tak můj 1,9m vysoký mužský. A vložná taška, která se snadno vyndá a odnese ze zahrady domů i se spícím miminkem je naprosto dokonalá. Když mi malá nechce spát v postýlce přes den a venku je hnusně, šoupnu jí do tašky a nechám na sedačce, nebo na posteli a chrupká jak andílek :D
Můj muž oceňuje jednoduché skládání a rozkládání kočárku a taky si chválí „terénní“ kolečka :lol:

http://nd02.galerie.cz/…85581_v1.jpg /> http://nd02.galerie.cz/…84227_v1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.1.14 11:47

zimní úprava DorJan

Ahoj,
mám DorJan Cross Country a chtěla bych se zeptat, jak jste ho používaly v zimě. Dcerka má teď v zimě rok a tudíž musí být už úprava na sezení. Jestli jste na fusak ještě dávaly nánožník a plastové madlo (říkám mu „na kelímky“ :D ). Při této variantě se nánožník špatně napíná na madlo, už se mi jednou rozjel zip na nánožníku. Psala jsem na distributora Darababy.cz a tam mi bylo řečeno, že „Na plastových područkách musí být vždy něco nasazeno buď velká bariérka nebo plastové madlo.“ Nebo jste jej používaly bez nánožníku? Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.3.15 19:14

Ahoj, prosím nutne sháním nějakou maminu která má přesně tento kočárek myšleno i barvu, dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
5.3.15 20:56

Mám corss country už třetí rok a naprostá spokojenost. Koupili jsme komplet s autosedačkou a ta je taky bez vady. Myslí, že se vejde i do fabie, než jsme koupili kombíka, vozili jsme ho v Mercedesu 190 a ten taky nemá moc velký kufr. V nouzi stačí sundat kola.
Jinak pravidelně jezdíme po lese a kočár až sem tam na pichlý kolo naprosto v pohodě i co se týká hlubokého sněhu. Jen jak píší holky, se špatně ovládá s přehozenou rukojetí, ale to stejně nepoužívám, tak je mi to jedno. A co se týká zanášení na jednu stranu, vždy to vyřeší správné nafoukání kol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí