Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zkus mrknout na tyto stránky http://www.darababy.cz/ Tahle firma jako výhradní distributor pro ČR a SR provozuje velkoobchod firmy DorJan.
Děkuji za adresu. Poslala jsem jim svůj dotaz. Jestli to bude někoho zajímat, tak tady:
Dobrý den,
ten s tou tyčkou se vyráběl as do ledna minulého roku. Od té doby se všechny kočárky vyrábí s novou brzdou (s klapkou uprostřed).
Ahoj, je tu prosím někdo kdo má Dorjan Cross Country i s autosedačkou? Podle oficiálního dovozce www.darababy.cz se dá koupit komplet i s autosedačkou. Jen jsem nikde nenašla fotky, jak to vypadá.
Ahoj, jak je ten kočárek skladný? Nemá někdo zkušenost, jestli se vejde do kufru Fabie - krátké? Vím, že do combi v pohodě, ale já mám krátkou a nemám možnost si to vyzkoušet. Nebo nevíte někdo v Praze o prodejně, kde by umožnili vyzkoušení narvání do kufru? ![]()
Ahoj,
kamarádka kupovala kočárek v Praze v Libni (www.detskyraj.cz) a nechali je vyzkoušet i složení do kufru. My se ve stejné prodejně byly koukat na country cross, ale máme kombika, tak jsme kufr ani neřešili. V červnu si ho jedem objednat a zaplatit zálohu, tak doufám, že nám dobře poslouží ![]()
ahoj máme tento kočárek taky z druhé ruky, měli jsme tu výhodu - že původní majitelé ho používali jen 4 měsíce…a snad jen na zahradu..a paní říkala i v daráku a na terase…taky vypadal jako nový…jinak ta boudička se opravdu dá šrouby utahnou..na co by tam jinak byly…nám jednou někdo asi nakukoval do kočáru a nešetrným zacházením z boudičkou - překroutil tu pohyblivou přední kostrukci…„tak to vím od té doby“…tatka, to celé rozmontoval stáhl potah…ááá musel drát vyklepat do původní pozice.
..jinak my ho používáme výhradně do terénu - v lese, ale už se také tatkovi podařilo strhnout jednu pření brzdu na kolo - né lanko, ale něco na kočáře , jak asi najel na nějakou větev na cestě…
a už zrovna po záruce…přemýšlím o servisu, ale vůbec nevím který by mohl být poblíž.
Country cross používáme už skoro dva měsíce a jsem moooc spokojená
Nakonec jsme sehnali jeden z druhé ruky, ale moc pěkný. Zezačátku dost zanášel doleva, ale manžel sundal jedno kolečko a srovnal vyhnutou osičku. Od té doby jede rovně jak podle pravítka
Brzdy nám nepadají, zvládli jsme i jízdu po zoraném poli
Hodně oceňuju výškově nastavitelnou rukojeť. Může s ním drandit jak malý synovec, tak můj 1,9m vysoký mužský. A vložná taška, která se snadno vyndá a odnese ze zahrady domů i se spícím miminkem je naprosto dokonalá. Když mi malá nechce spát v postýlce přes den a venku je hnusně, šoupnu jí do tašky a nechám na sedačce, nebo na posteli a chrupká jak andílek ![]()
Můj muž oceňuje jednoduché skládání a rozkládání kočárku a taky si chválí „terénní“ kolečka ![]()
http://nd02.galerie.cz/…85581_v1.jpg /> http://nd02.galerie.cz/…84227_v1.jpg
Ahoj,
mám DorJan Cross Country a chtěla bych se zeptat, jak jste ho používaly v zimě. Dcerka má teď v zimě rok a tudíž musí být už úprava na sezení. Jestli jste na fusak ještě dávaly nánožník a plastové madlo (říkám mu „na kelímky“
). Při této variantě se nánožník špatně napíná na madlo, už se mi jednou rozjel zip na nánožníku. Psala jsem na distributora Darababy.cz a tam mi bylo řečeno, že „Na plastových područkách musí být vždy něco nasazeno buď velká bariérka nebo plastové madlo.“ Nebo jste jej používaly bez nánožníku? Díky za rady.
Ahoj, prosím nutne sháním nějakou maminu která má přesně tento kočárek myšleno i barvu, dekuju ![]()
Mám corss country už třetí rok a naprostá spokojenost. Koupili jsme komplet s autosedačkou a ta je taky bez vady. Myslí, že se vejde i do fabie, než jsme koupili kombíka, vozili jsme ho v Mercedesu 190 a ten taky nemá moc velký kufr. V nouzi stačí sundat kola.
Jinak pravidelně jezdíme po lese a kočár až sem tam na pichlý kolo naprosto v pohodě i co se týká hlubokého sněhu. Jen jak píší holky, se špatně ovládá s přehozenou rukojetí, ale to stejně nepoužívám, tak je mi to jedno. A co se týká zanášení na jednu stranu, vždy to vyřeší správné nafoukání kol.
Prosím, narazila jsem na tyto stránky http://www.kocarky.cz/…y-cross.html
a tam jsem při bližším zkoumání zjistila, že kazdý má jinou brzdu (u jednoho je jakási tyčka a u druhého uprostřed kousek plastu na zašlápnutí). Nevíte jak poznám který z nich je novější. Oficiální stránky Dorjanu jsem bohužel nenašla.